Ελένη Μενεγάκη: Το εντυπωσιακό βίντεο από τα γυρίσματα στην Άνδρο – Θα ξετρελαθείτε με το outfit της
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Το εντυπωσιακό βίντεο από τα γυρίσματα στην Άνδρο – Θα ξετρελαθείτε με το outfit της

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να βρίσκεται για διακοπές στην Άνδρο αλλά έκανε και γυρίσματα και οι ντόπιοι ξετρελάθηκαν που έδειχνε τις ομορφιές του νησιού!

Η παρουσιάστρια μπορεί αυτό το διάστημα να απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς στον επίγειο παράδεισό της στα Άχλα της Άνδρου με την οικογένειά της, όμως σε ένα διάλειμμα από τις διακοπές της έκανε γυρίσματα για το… Mega!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, εκτός από αγαπημένος καλεσμένος της Ελένης, κάνει από πέρυσι την εκπομπή «Fishy» που προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Mega, όσο διαρκεί το καλοκαίρι.

Στην τελευταία του επίσκεψη στο πλατό της «Ελένης» λοιπόν, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απέσπασε από την παρουσιάστρια την υπόσχεση πως θα τον βοηθήσει να εξερευνήσουν μαζί την Άνδρο. Η Ελένη κράτησε την υπόσχεσή της και μαζί γύρισαν και εξερεύνησαν την Άνδρο!

«Αφού θα συνεχίσεις με το "Fishy", θα περάσεις καθόλου από τα δικά μας χωριά; Θα σε περιμένω; Θα μου βάλεις τέρμα νησιώτικα να βγω;» είχε ρωτήσει πριν από ένα τρίμηνο περίπου η παρουσιάστρια τον ηθοποιό όταν επισκέφτηκε την εκπομπή της. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πήγε στο νησί και είχε την καλύτερη ξεναγό… την Ελένη Μενεγάκη που αν δείτε το outfit της κορίτσια θα ξετρελαθείτε… Όσοι ντόπιοι την είδαν να κάνει βόλτες στο νησί, «έμειναν με το στόμα ανοιχτό»!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved