Κλέλια Ρένεση: Κάνει κάμπινγκ σε παραλία της Γαύδου και δείτε τα μαγικά στιγμιότυπα!
Showbiz

Κλέλια Ρένεση: Κάνει κάμπινγκ σε παραλία της Γαύδου και δείτε τα μαγικά στιγμιότυπα!

Η Κλέλια Ρένεση κάνει ελεύθερο κάμπινγκ στη Γαύδο και δημοσίευσε μαγικά στιγμιότυπα!

Εναλλακτικές διακοπές επέλεξε φέτος η ηθοποιός.

Τα γυρίσματα της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» σταμάτησαν για λίγο καιρό και έτσι βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές με την κόρη της.

«Είχα πάρα πολλούς δασκάλους στη ζωή μου. Αρχικά όπως όλοι τους γονείς μου, μετρά ένα δυο φωτισμένους καθηγητές στο σχολείο, μετά τον πνευματικό μου, μετά τις βιογραφίες φωτισμένων ανθρώπων, κάποια βιβλία μου, κάποιες κοντινές μου σχέσεις που μου έκαναν καθρέφτη, κάποια ξωτικά που κατά καιρούς βρεθήκαμε στο ίδιο δάσος κ αγαπηθήκαμε ψάχνοντας βατόμουρα, το παιδί μου η μεγάλη μου δασκάλα,.. αλλά ο μεγαλύτερος δάσκαλος μου ήταν είναι κ θα είναι πάντα η φύση.

Η μάνα γη. Στην αγκαλιά της μαθαίνω, θεριεύω , δυναμώνω, καταλαβαίνω, αγαπάω! Μαθαίνω εμένα κ μέσα από μένα τα πάντα γύρω μου. Μαθαίνω να μην ΑΝΤΙΔΡΩ σαν αντανάκλαση, αλλά να ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩ, να πηγαίνω πάνω απ’ το κύμα. Κάτω απ’ το δέντρο μου κ φέτος αδέλφια, ένα μου μένει να πω.

Είμαστε όλοι παιδιά του ήλιου, με ακλόνητο δικαίωμα στη χαρά των αισθήσεων, στη χαρά της καρδιάς, στη σπηλιά του ονείρου.. εκεί που να είσαι απλά εσύ χωρίς κάτοπτρα είναι το αναμενόμενο κ οτιδήποτε παραπάνω η φύση στο ξερνάει στα μούτρα. ξεγυμνωθείτε απ’ τα περιττά , κρατήστε το ύφασμα που κάνει την καρδιά να μελώνει, βρείτε τη δροσιά της γλύκας κ ησυχάστε. Φτου ελευθερία για όλους που λέει κ ο φίλος μου ο Χαινη», έγραψε στην ανάρτησή της και μας έδειξε την υπέροχη σκηνή που έστησε!

Δείτε τα στιγμιότυπα από τις διακοπές της!

Δείτε και το βίντεο που ανήρτησε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved