Υβόννη Ντόστα: Οι υπεροχες αναλογίες και το απίθανο μπικίνι της- Η νέα της ανάρτηση στο Instagram!
Showbiz

Υβόννη Ντόστα: Οι υπεροχες αναλογίες και το απίθανο μπικίνι της- Η νέα της ανάρτηση στο Instagram!

Η Υβόννη Ντόστα, τις τελευταίες ημέρες, απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μεσσηνία και φυσικά δεν διστάζει να μας δείξει τα μέρη που έχει επισκεφθεί, αλλά και τα υπέροχα outfits που επιλέγει συνεχώς. 

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ "My Style Rocks" όπου με το ιδιαίτερο στυλ της, αλλά και την απίθανη εμφάνισή της μας εντυπωσίασε και μας έκανε να την λατρέψουμε!

Η Υβόννη Ντόστα διαθέτει ένα απίθανο κορμί και το πρόσωπό της είναι πανέμορφο, κάτι που είναι έυκολα παρατηρητέο μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram, όπου και την παρακολουθούμε συνεχώς. Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της εποχή και την φετινή σεζόν, το πανέμορφο μοντέλο έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς τις διακοπές της, μιας και ήδη έχει επισκεφθεί διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπου και μας έχει ξεναγήσει μάλιστα και μέσα από τις αναρτήσεις της.

Αυτήν την φορά, η Υβόννη Ντόστα έκανε μια νέα δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου ποζάρει με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι σε πράσινο χρώμα. Αυτό που πολύ εύκολα μπορούμε να παρατηρήσουμε είναι ότι το κορμί της είναι ιδιαίτερα καλλίγραμμο, μιας και τονίζονται οι κοιλιακοί της και τα καλογυμνασμένα της πόδια. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και κάθε νέα δημοσίευσή της μας κάνει να ζηλεύουμε λίγο παραπάνω...

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved