Ο κορυφαίος σχεδιαστής και οι… δήθεν ευχές!
Showbiz

Ο κορυφαίος σχεδιαστής και οι… δήθεν ευχές!

Τα πιο περίεργα Χριστούγεννα είναι τα φετινά για τον Βασίλειο Κωστέτσο, ο οποίος για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια περνά τις γιορτές στην Αθήνα.


«Φέτος οι γονείς μου με χρειάζονται, αλλά κι εγώ δεν έχω διάθεση για ταξίδια. Είναι τα πιο περίεργα Χριστούγεννα που έχω περάσει μέχρι τώρα γιατί αισθάνομαι πολύ έντονα την έλλειψη του σκύλου μου, Κολούμπο. Νιώθω πως βρίσκομαι σε μια ψυχολογία μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αυτός ο λόγος, αλλά και η οικογένειά μου που είναι πολύ στεναχωρημένη με κράτησαν φέτος στην Αθήνα», είπε στο “newsbomb.gr”.

Παρόλα αυτά, μέρες που είναι, τι θα ήθελες να ευχηθείς;

«Δεν θέλω πλέον να εύχομαι. Ακούω ή διαβάζω τις ευχές στο facebook και γελάω. Είναι τόσο δήθεν όλες αυτές οι ευχές. Τι να ευχηθώ; Υγεία; Να ευχηθώ, αλλά γύρω μου υπάρχουν παντού αρρώστιες. Τι να ευχηθώ; Χαρά και ευτυχία; Που τα συναντάς σήμερα αυτά τα συναισθήματα. Η φετινή χρονιά μου δίδαξε ότι για όλα άλλος αποφασίζει. Δεν νομίζει ότι θα αλλάξει κάτι. Ο κόσμος δεν είναι καλά. Είναι κλεισμένος και σκυθρωπός. Έχει πάθει κατάθλιψη από όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας».

Ράνια Καρατζαφέρη

Πηγή: newsbomb.gr

www.newsbomb.gr/gossip/story/o-koryfaios-schediasths-kai-oi-dhthen-eyches

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved