Ελένη Ράντου: Όλες οι φορές που πόζαρε με μαγιό και μας έδειξε το σώμα της στα 56 της χρόνια
Showbiz

Ελένη Ράντου: Όλες οι φορές που πόζαρε με μαγιό και μας έδειξε το σώμα της στα 56 της χρόνια

Η Ελένη Ράντου είναι μία από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της, που με τους ρόλους που υποδύθηκε κατάφερε να αγαπηθεί από το κοινό.

Μάλιστα η ίδια μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση παρά τα 56 της χρόνια. Η Ελένη Ράντου μπορεί να είναι αρκετά ενεργή στα social media, όμως σπάνια μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της, καθώς δεν θέλει να απασχολεί την δημοσιότητα με την προσωπική της ζωή.

Μερικές φορές, όμως κάνει εξαιρέσεις και ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με μαγιό ή σορτς και μας δείχνει πως είναι το σώμα της. Όπως θα δείτε, η Ελένη Ράντου διατηρεί ένα αρκετά καλλίγραμμο κορμί, ενώ το πουά ψηλόμεσο μαγιό της κολακεύει τις αναλογίες της. Αυτό το διάστημα μάλιστα, η ίδια απολαμβάνει τα μπάνια της στην θάλασσα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα, η ίδια είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της πως έχει χάσει αρκετά κιλά:«Δεν ξέρω πόσα κιλά έχω χάσει. Έχω σταματήσει να τα μετράω, αλλά νομίζω καμιά δεκαριά… Από τον Ιούλιο. Στην αρχή έκανα διατροφή, τώρα πια τρώω κανονικά αλλά είναι και η κούραση της παράστασης, έχει πάρει και ο ορφανισμός μια γραμμή», είχε δηλώσει, ενώ είχε αποκαλύψει και τις νέες της διατροφικές συνήθειες.

«Έχω κόψει τα γαλακτοκομικά, ζάχαρη, γλουτένη, γλυκά. Εγώ δεν φανταζόμουν πόσο καλό κάνει στην υγειά μια προσεγμένη διατροφή, γιατί ήμουν της λογικής γουρουνιάζω. Από όλο το κρέας εγώ μόνο το λίπος λάτρευα. Αλλά άμα μπεις στη διαδικασία, σιγά σιγά βλέπεις ότι δεν το αντέχει πια ο οργανισμός σου. Πάω να φάω τώρα σοκολάτα που τη λατρεύω γιατί γενικά ήμουν γλυκατζού και δεν την αντέχει το στομάχι μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved