Χριστίνα Κοντοβά: Η κόρη της Ada έχει γενέθλια! Το τρυφερό μήνυμα και οι ευχές της νονάς, Σίσσυς!
Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά: Η κόρη της Ada έχει γενέθλια! Το τρυφερό μήνυμα και οι ευχές της νονάς, Σίσσυς!

Γενέθλια έχει η μικρή κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, Ada!

H πανέμορφη και γλυκύτατη δεσποινιδούλα κλείνει τα 4 της χρόνια και η ευτυχισμένη μαμά, την απαθανατίζει την παραλία με το μήνυμά της να συγκινεί!

«Εγώ θα σε γιορτάζω κάθε μέρα και κάθε μέρα εσύ θα είσαι το δώρο μου! Σ’αγαπώ!
Χρόνια πολλά μπουμπουκάκι μου!», έγραψε με τα likes να πέφτουν «βροχή» ενώ το πιο γλυκό σχόλιο έκανε η νονά της, Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία έγραψε κάτω από τη φωτογραφία: «Πυγολαμπιδάκι μου… 🌟
Να την χαιρόμαστε!!».

Με τον Τζώνη Καλημέρη, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με την μικρή τους κόρη να είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους και να μην μπορούν να φύγουν στιγμή από δίπλα της.

Μπορεί όλο το προηγούμενο διάστημα να έκαναν μικρές κοντινές αποδράσεις αφού είχαν τη βάφτιση της μικρής, ωστόσο σήμερα ξεκίνησαν και επίσημα τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι οποίες συνδυάστηκαν τέλεια με τα γενέθλια της μικρούλας!

Δες τη φωτογραφία

«Φέτος είμαι επίσημα μαμά, και πέρσι είχα την Ada, αλλά φέτος είμαι μητέρα της και στα χαρτιά. Όταν βρεθήκαμε με την Ada, μιλούσε μια τοπική διάλεκτο της Ουγκάντα. Από την πρώτη στιγμή της μιλούσα ελληνικά και με το attitude ότι καταλαβαίνει. Έχει μια κλίση στις γλώσσες. Το παιδί μέσα σε δυο μήνες μιλούσε ελληνικά» , είπε πρόσφατα και συμπλήρωσε:

«Τίποτα δεν είναι σίγουρο στη ζωή και το λέω εγώ που έχω μείνει δυο φορές έγκυος και οι δύο εγκυμοσύνες δεν έχουν πετύχει. Το θέμα είναι να ξεκινήσεις από κάπου. Είναι πολύ δύσκολο να υιοθετήσεις ένα παιδί στην Ουγκάντα, περνάς από εξετάσεις, επιτροπές. Εγώ έμεινα εκεί 13 μήνες αλλά αυτό θεωρείται και γρήγορο. Η αναδοχή είναι μίνιμουμ 12 μήνες. Περάσαμε δυο φορές πάνελ, είχαμε κοινωνική λειτουργό που μας έκανε ελέγχους, δικαστήριο, ήταν μεγάλη η διαδικασία. Ειδικά οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν πολύ δύσκολοι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved