Έλλη Κοκκίνου: Είχε γενέθλια και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ- Το απίθανο φόρεμα και η ανάρτησή της!
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: Είχε γενέθλια και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ- Το απίθανο φόρεμα και η ανάρτησή της!

Η Έλλη Κοκκίνου είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε, οργανώνοντας ένα πολύ μεγάλο πάρτι με αγαπημένους της φίλους, οι οποίοι και δημιούργησαν την απόλυτα γιορτινή ατμόσφαιρα. 

Είναι μια από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες, με πολλά χρόνια καριέρας στον χώρο της μουσικής και με φανατικό κοινό που την ακολουθεί σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Έλλη Κοκκίνου, την Κυριακή 24 Ιουλίου είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με τον πιο υπέροχο τρόπο, μιας και βρέθηκε παρέα με αγαπημένους της φίλους, οι οποίοι και της ευχήθηκαν με τις πιο θερμές ευχές τους. Η τραγουδίστρια έκλεισε τα 52 και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ ενώ το κορμί της παράλληλα παραμένει αψεγάδιαστο, μιας και η ίδια φροντίζει να διατηρεί το βάρος της σε φυσιολογικά επίπεδα, αλλά και να φροντίζει την επιδερμίδα και γενικότερα την εμφάνισή της.

Η Έλλη Κοκκίνου δημοσίευσε μια φωτογραφία από εκείνη την ιδιαίτερη βραδιά και μάλιστα είδαμε και το απίθανο φόρεμα που είχε επιλέξει, το οποίο ήταν με έναν ώμο και με φλοράλ τύπωμα. Η τραγουδίστρια έγραψε στην ανάρτησή της:

"Άλλος ένας χρόνος πέρασε κι εγώ δέχτηκα ένα τεράστιο κύμα αγάπης από τις ευχές σας. Σπουδαίο πράγμα να δέχεσαι ευχές από ανθρώπους που δε γνωρίζεις προσωπικά και σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους σας. Κάθε χρόνο προσπαθώ να βελτιώνομαι σαν άνθρωπος,μητέρα,φίλη,καλλιτέχνης,γυναίκα. Πιστεύω ότι και φέτος,κάτι κατάφερα…
Εύχομαι τα καλύτερα και σε εσάς!
Σας ευχαριστώ!"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved