Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πόζα με μίνι φόρεμα μετά τις φήμες εγκυμοσύνης!
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πόζα με μίνι φόρεμα μετά τις φήμες εγκυμοσύνης!

Στη Νάξο συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η όμορφη παρουσιάστρια, που οι φήμες τη θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, απολαμβάνει στο έπακρο αυτό το καλοκαίρι και αρκεί κανείς να δει τις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους followers της για να διαπιστώσει πόσο ευτυχισμένη είναι.

Αυτή τη φορά η Κωνσταντίνα πόσταρε μια απίθανη φωτογραφία με ένα μίνι φόρεμα και τον Κυκλαδίτικο αέρα να κάνει τα «κόλπα» του. Παρατηρώντας το φόρεμα που επέλεξε για τη βραδινή της έξοδο, είδαμε πως και πάλι είναι από αυτά που καλύπτουν την περιοχή της κοιλίτσας.

Δες την στη gallery

Την ώρα που οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου φουντώνουν, η ίδια προχωρά σε μεγάλες αλλαγές στη ζωή της. Την ώρα που οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου φουντώνουν, η ίδια προχωρά σε μεγάλες αλλαγές στη ζωή της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα QnA και κάποιος από τους διαδικτυακούς της φίλους, τη ρώτησε για τον λόγο που έχει αποτραβηχτεί από τα social media.

«Δεν σας έχω ξεχάσει καθόλου, συνεχίζω να σας σκέφτομαι και να σας αγαπώ. Το τελευταίο διάστημα όμως είχα μια μετακόμιση (φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει αυτό). Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει αλλά είμαστε σε καλό δρόμο», έγραψε η ίδια, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία με τις κούτες της μετακόμισης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved