Ηλέκτρα Αστέρη: Η σύζυγος του Ευτύχη Μπλέτσα ποζάρει με μαγιό και «ρίχνει» το Instagram!
Showbiz

Ηλέκτρα Αστέρη: Η σύζυγος του Ευτύχη Μπλέτσα ποζάρει με μαγιό και «ρίχνει» το Instagram!

Η Ηλέκτρα Αστέρη έχει μπει για τα καλά σε καλοκαιρινό mood, μιας και ξεκίνησε τις διακοπές με την οικογένειά της με την ίδια να ανεβάζει φωτογραφίες από την παραλία!

Με τον Ευτύχη Μπλέτσα έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους, αλλά και τα ταξίδια τους.

Ο ερχομός της δεύτερης κόρης τους ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογένειακή τους ευτυχία, την οποία αν και είναι ταξιδευτές και επαγγελματικά, στεγάζουν σε ένα ονειρεμένο σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Το καλοκαίρι φέτος ξεκίνησε για εκείνους αμέσως, μιας και τους αρέσει πολύ αυτή η εποχή, αφού μπορούν και να απολαμβάνουν κάθε τους στιγμή με τα παιδάκια τους.

Η Ηλέκτρα Αστέρη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες με μπικίνι, το οποίο και τόνιζε το κορμί της. Η ίδια, μετά από δυο εγκυμοσύνες νιώθει η πιο ευτυχισμένη γυναίκα, μιας και η απόλυτη προτεραιότητά της είναι η οικογένειά της και τα παιδάκια της. Πριν από μερικές ημέρες βρέθηκαν στην Αστυπάλαια και φόρεσε το αγαπημένο της πορτοκαλί μπικίνι!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved