Μαντώ Γαστεράτου: Το απίθανo baby shower λίγο πριν τον ερχομό της κόρης της! Μαγικές φωτογραφίες
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Το απίθανo baby shower λίγο πριν τον ερχομό της κόρης της! Μαγικές φωτογραφίες

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Μαντώ Γαστεράτου αφού σε μερικές ημέρες θα κρατά στα χέρια της το δεύτερο μωρό της.

Ευτυχισμένη και πολύ χαρούμενη που η οικογένειά της μεγαλώνει ζει την κάθε της στιγμή περιμένοντας την κόρη της ενώ παράλληλα μαθαίνει στον γιο της πώς είναι να έχει αδερφούλα.

Λίγο πριν τον ερχομό της μικρής της, η Μαντώ Γαστεράτου οργάνωσε ένα υπέροχο baby shower και πραγματικά μαγευτήκαμε από τις υπέροχες φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers της.

Το χρώμα που κυριαρχούσε ήταν φυσικά το ροζ, ενώ διάφορα απίθανα γλυκύσματα γέμισαν τον όμορφο μπουφέ της. Όσο για την ίδια; Έμοιαζε με νεράιδα μέσα στο καταπληκτικό ροζ φόρεμά της έχοντας στο πλευρό της συγγενείς και στενούς φίλους!

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

Το ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδάκι, το οποίο αυτή την περίοδο προετοιμάζουν για την έλευση του νέου μέλους της οικογένειας. «Ο γιος μου, ο Γιώργος, είναι σχεδόν 2,5 ετών. Τον προετοιμάζουμε για το νέο μέλος της οικογένειας και ελπίζω να το δεχτεί χωρίς να έχουμε ζήλιες, αν και είναι φυσιολογικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η ευτυχισμένη μαμά πρόσφατα.

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισιγόνης παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 στην Ανάβυσσο, στον Αγιο Νικόλαο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved