Χρηστίδου: Τα γενέθλια της βαφτιστήρας της και οι μαγικές φωτό! Δεν πάει ο νους σου πώς την αποκαλεί
Showbiz

Χρηστίδου: Τα γενέθλια της βαφτιστήρας της και οι μαγικές φωτό! Δεν πάει ο νους σου πώς την αποκαλεί

Τα γενέθλια της γιόρτασε η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά και οι φωτογραφίες που ανέβασε η νονά, Σίσσυ Χρηστίδου είναι υπέροχες.

Η μικρούλα έσβησε τα τέσσερα κεράκια στην τούρτα της και έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό της μαμά της και της νονάς της.

Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι γενέθλιών της μικρής, Ada, το οποίο ήταν γεμάτο χαρά, χαμόγελα, μια υπέροχη τούρτα και τη μικρή να λάμπει μέσα στο υπέροχο κοραλλί της φόρεμα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους followers της δυο μοναδικές φωτογραφίες και έγραψε στη λεζάντα:

«Η δεσποινίς ηλιαχτίδα είναι 4! Σε αγαπάμε ως το φεγγάρι και πίσω», κι έτσι μάθαμε πώς την αποκαλεί. Και πώς όχι αφού αυτό το κορίτσι έχει τη λάμψη στα μάτια του.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

«Η δική μου ιστορία μητρότητας δεν είναι η συνηθισμένη αλλά κάθε φορά που την μοιράζομαι βρίσκω τόσα κοινά σημεία με τις υπόλοιπες μαμάδες που στο τέλος οι ιστορίες μας γίνονται ίδιες. Αγωνίες, τύψεις, ανασφάλειες, ντροπές και κούραση που είναι ταμπού να συζητιούνται… αλλά είναι αυτά που δυναμώνουν την αγάπη. Αυτά που μας κρατούν σε εγρήγορση να γινόμαστε καλύτερες αρκεί να τα βγάζουμε στο φως και να τα απενοχοποιούμε», έχει εξομολογηθεί η γνωστή σχεδιάστρια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved