Αποκλειστικό: Νταλάρας – Κότσιρας: Ζήτησαν ισχυρή δικαιοσύνη με όραμα και ήθος!
Showbiz

Αποκλειστικό: Νταλάρας – Κότσιρας: Ζήτησαν ισχυρή δικαιοσύνη με όραμα και ήθος!

Μια συγκλονιστική βραδιά έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (25-07) στο θέατρο Άλσος με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Γιάννη Κότσιρα σε ένα μοναδικό μουσικό «ταξίδι».

Μια σπάνια συνύπαρξη, με αγαπημένα κλασσικά τραγούδια των τελευταίων
δεκαετιών των δυο ερμηνευτών που πάντα σε κάθε τους συναυλία ο κόσμος τους υποδέχεται θερμά με συγκίνηση και αγάπη!

Διασκευές, καινούργια και παλιά τους τραγούδια, απρόβλεπτα, κοινές ερμηνείες σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.

Μόνο που η χθεσινή βραδιά είχε και κάτι ακόμη!

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Γιάννης Κότσιρας αναφέρθηκαν με τον δικό τους τρόπο στις πρόσφατες αποφάσεις της δικαιοσύνης που δίχασαν την κοινή γνώμη και προκάλεσαν το λαϊκό αίσθημα.

«Όταν τόσα πολλά πράγματα εστιάζουν στη διαδικασία της δικαιοσύνης, εκεί υπάρχει πρόβλημα και σε μια χώρα όπως η δική μας ο διχασμός τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται αντί να πέφτει είναι καλό να βοηθάμε κι εμείς τους γύρω μας να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν είναι μόνο οι φωτιές, η αθώωση ανθρώπων που έχουν διαπράξει εγκλήματα. Τα εγκλήματα δεν είναι αυτού του τελευταίου καιρού, σκεφτείτε ότι αυτός ο περιβόητος ειδικός φρουρός είναι έξω. Σήκωσε το όπλο του κάποια στιγμή, καλυπτόμενος από την διαταγή του ανωτέρου του, στόχευσε κάπου εκεί, πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε ένα 15χρονο παιδί. Αυτός ο άνθρωπος είναι έξω… Η μητέρα του διαμαρτύρεται. Άραγε αυτός έχει σκεφτεί αν ήταν ο πατέρας του παιδιού που κάποιος άλλος είχε σκοτώσει;», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Η δικαιοσύνη έχει χρέος να καθοδηγήσει τη χώρα μας και να καθοδηγήσει τους ανθρώπους να σκέφτονται σωστά.

Ο λαϊκισμός δεν είναι πάντα καλό το ξέρετε. Οι μαζικές υστερίες έχουν βλάψει τη χώρα όμως η Δημοκρατία μας απαιτεί ένα ισχυρό δικαστικό σώμα με ανθρώπους με όραμα και ήθος», είπε και στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γιάννης Κότρσιρας, ο οποίος τόνισε:

«Είναι πολύ σημαντικό να παίρνουμε θέση, είναι χρέος μας και εγώ θεωρώ ότι οι νόμοι είναι για να στηρίζουν τη Δημοκρατία. Όταν οι νόμοι ερμηνεύονται κατά τέτοιο τρόπο που αφήνουν ελεύθερους δολοφόνους και παιδοβιαστές τότε η Δημοκρατία μας έχει πρόβλημα».

Δες το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το gossip-tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved