Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε μια ξεχωριστή ανάρτηση γεμάτη αγάπη! «Σπλάχνο μου»
Showbiz

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε μια ξεχωριστή ανάρτηση γεμάτη αγάπη! «Σπλάχνο μου»

Ταλαντούχος ηθοποιός, άντρας γοητευτικός… μα πάνω από όλα ένα τρυφερός μπαμπάς! Αυτός είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης!

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μονοπωλεί το ενδιαφέρον λόγω της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή, όμως ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν είναι αυτό!

Είναι ένας από τους πιο αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς του με μακρά πορεία τόσο στο χώρο του θέατρου και της τηλεόρασης όσο και του κινηματογράφου, όμως το πιο σημαντικό είναι πως ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένας μπαμπάς που δε διστάζει να αποκαλέσει δημόσια τον γιο του «σπλάχνο μου».

Κι αυτό τον ανεβάζει δέκα ακόμη σκαλοπάτια σε μια καθημερινότητα που για πολλούς το ενδιαφέρον κολλάει σε θέματα προσωπικής ζωής και κουτσομπολιού! Ο γιος του είναι ένας κούκλος με όμορφο χαμόγελο και μακριά καταστανόξανθα μαλλιά.

Δες τη πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός

«Ο γιος μου, Μιχάλης, είναι 9,5 ετών, του έχω τρομερή αδυναμία. Θέλω να έχει την αποδοχή και την αγάπη των γονιών του, όσο μεγαλώνει. Ο γιος μου είναι σε μια ηλικία που θα μπορούσε κάτι να διαβάσει ή να ακούσει στην τηλεόραση, αλλά δε νομίζω ότι το κομμάτι του παιδιού το σεβάστηκε κανείς. Θέλω ο Μιχάλης να είναι ανοιχτός μαζί μου, να μη φοβάται να μου πει το οτιδήποτε, είναι ευαίσθητα θέματα, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Ακόμη κι αν τον ενοχλήσει η αλήθεια, νομίζω ότι στο μέλλον θα αισθανθεί καλά που είχε έναν άνθρωπο που του έλεγε την αλήθεια», έχει πει ο ίδιος μιλώντας για τον γιο του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved