Λάμπρος Φισφής: «Οι Έλληνες γελούν με την ψυχή τους»
Showbiz

Λάμπρος Φισφής: «Οι Έλληνες γελούν με την ψυχή τους»

Φέτος ο Λάμπρος Φισφής ανέλαβε το πρωτότυπο, κωμικό concept «Οι 100 - Ωρα να τα πούμε!».

Ο ίδιος ανέφερε αν υπάρχουν δυσκολίες στην παρουσίαση και αν τελικά οι Έλληνες έχουν χιούμορ.

Οι «100- Ώρα να τα πούμε!». Μια πρωτότυπη ιδέα, άρα και με τηλεοπτικό ρίσκο. Είχατε δεύτερες σκέψεις για την πρόταση;

Οχι, καμία δεύτερη σκέψη. To project αυτό στη βάση του έχει μια κωμωδία, με την οποία ασχολούμαι πολλά χρόνια. Στους«100» υπεραναλύουμε τις λεπτομέρειες της καθημερινότητάς μας και τις βάζουμε κάτω από ένα κωμικό μικροσκόπιο. Μου ταίριαζε εξαρχής και ήθελα πολύ να το κάνω.

Υπάρχουν δυσκολίες στην παρουσίαση;

Μια δυσκολία που υπάρχει είναι ότι λόγω COVID δεν μπορούμε να έχουμε κοινό στο στούντιο. Το κοινό στην κωμωδία είναι πολύ σημαντικό. Σου δίνει ενέργεια και λειτουργεί και λίγο ως η πυξίδα σου. Χωρίς το κοινό λειτουργούμε κατά βάση με το ένστικτο και ζητάμε από το κοντρόλ να έχουν την ενδοεπικοινωνία ανοιχτή, για να τους ακούμε όταν γελούν.

Τελικά οι Ελληνες έχουν χιούμορ;

Οι Ελληνες σίγουρα είναι ένας λαός που απολαμβάνει την κωμωδία. Γουστάρει να γελά και γελά με την ψυχή του.

Χρειάστηκε ποτέ να διακόψετε την εγγραφή λόγω αστείου περιστατικού;

Σταματάμε επειδή λέω λάθος τα λόγια μου, ή επειδή ο Μιχάλης ιδρώνει ή επειδή ο Ζήσης δεν ξέρει ακόμα τους κανόνες ή επειδή κάποιος καλεσμένος ζωγράφισε στο tablet κάτι που δεν έπρεπε... Γενικά σταματάμε αρκετές φορές.

Γνωρίζετε αν θα συνεχιστεί η εκπομπή;

Εχει πάει το θέμα στην αρμόδια επιτροπή, έχουμε πάρει αριθμό πρωτοκόλλου και αναμένουμε από στιγμή σε στιγμή το αποτέλεσμα της γενικής συνέλευσης. Ελπίζουμε, όμως, να πάμε και του χρόνου! Εχουμε ακόμα πολλά θέματα και ιδέες χωρίς νόημα που θέλουμε να προβάλουμε στην τηλεόραση.

Η σχέση σας με την τηλεόραση είναι καλή, χωρίς να έχετε κάνει εκπτώσεις. Είναι εύκολο;

Προσπαθώ να αναλαμβάνω projects που μου αρέσουν και γι’ αυτό μου αρέσει ακόμα αυτός ο χώρος και περνάω καλά. Από την άλλη, ξεκίνησα να δουλεύω στην τηλεόραση στα χρόνια της κρίσης, οπότε ό,τι δουλειά και να έχω κάνει είχε μέσα εκπτώσεις. Πάντα έπρεπε να βρίσκουμε δημιουργικούς τρόπους για να κάνουμε κωμωδία με χαμηλό budget.

Τι θα απαντούσατε σε μια πρόταση για κάτι εντελώς διαφορετικό, π.χ. ένα talk show;

Θα απαντούσα σίγουρα «ναι». Οπως «ναι» απάντησα και όταν παρουσίασα πριν από μερικά χρόνια τις «Βραδινές ιστορίες». Λατρεύω τα talk shows, μου αρέσουν πολύ οι ιστορίες των ανθρώπων και. σίγουρα είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω ξανά. Αρκεί, βέβαια, να εστιάζει στις αστείες ιστορίες.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved