Πιατάς: «Πιστεύουν πως δεν θα εισπράξουν από εμένα γι' αυτό δεν μου κάνουν προτάσεις για την TV»
Showbiz

Πιατάς: «Πιστεύουν πως δεν θα εισπράξουν από εμένα γι' αυτό δεν μου κάνουν προτάσεις για την TV»

Ο ηθοποιός, Δημήτρης Πιατάς, ως σκεπτόμενος πολίτης, έχει άποψη για όσα συμβαίνουν στην πολιτική και στην κοινωνική ζωή.

Την εκφράζει πάντα με σθένος αν και θα προτιμούσε να ζει σε κάποια άλλη εποχή. «Δύσκολη και αποπνικτική εποχή. Θα προτιμούσα να ζω σε μια άλλη εποχή. Δεν θα ήταν άσχημα να ζούσα στην Αναγέννηση ή στην εποχή του Αριστοφάνη.

Η σημερινή εποχή δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον, δεν υπάρχει ραντεβού με την Ιστορία. Αισθάνομαι ότι αυτό που έλεγα σε μια παράσταση στο Ελεύθερο Θέατρο ταιριάζει απόλυτα: "Δεν έχουμε ραντεβού με την Ιστορία, αλλά με την υστερία". Δεν θα αφήσει κανένα πολιτιστικό αποτύπωμα.

Υπάρχει τεράστια κρίση γιατί η εποχή μας είναι Μεσαίωνας. Το ασήμαντο είναι σημαίνον και αυτό έχει περάσει στα πάντα. Ομως επειδή είναι ασήμαντο, έχει ημερομηνία λήξης σαν τα τρόφιμα. Μετά την ημερομηνία λήξης υπάρχει επικινδυνότητα».

Τέλος αν και ικανοποιημένος από την πορεία του, αναφέρθηκε στις επαγγελματικές σχέσεις που πολλές φορές ορίζουν τις συνεργασίες, λέγοντας: «Παρακολουθώ και μου αρέσει η τηλεόραση.

Ειδικά τον τελευταίο καιρό γίνονται ωραίες δουλειές όμως οι σχέσεις είναι αμφίδρομες και πιθανώς οι άνθρωποι να πιστεύουν πως δεν θα εισπράξουν από εμένα, γι' αυτό και δεν μου κάνουν προτάσεις.

Είμαι μαχόμενος στο θέατρο και αυτό μου το ανταποδίδει τα θέατρο. Δεν συμβαίνει το ίδιο και με την τηλεόραση, αλλά δεν μπορώ να πω πως συμβαίνει το ίδιο και με τον κινηματογράφο. Χαίρομαι που πρόλαβα να κάνω δυο-τρεις ταινίες και μέχρι εκεί».

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved