Γιώργος Δημητριάδης: «Αν και έχουν μαζευτεί πολλά σύννεφα, δεν μπορώ να μην είμαι αισιόδοξος»
Showbiz

Γιώργος Δημητριάδης: «Αν και έχουν μαζευτεί πολλά σύννεφα, δεν μπορώ να μην είμαι αισιόδοξος»

Ιστορική στιγμή στην πορεία του Γιώργου Δημητριάδη, ήταν όταν μετά τον θάνατο του Παύλου Σιδηρόπουλου ανέλαβε ως τραγουδιστής της μπάντας Απροσάρμοστοι.

«Ηταν μια ακραίως ενδιαφέρουσα περίοδος, μια μεγάλη δοκιμασία για μένα, σε προσωπικό κιόλας επίπεδο. Ανέλαβα αυτόν τον ρόλο έχοντας πλήρη επίγνωση του τι πήγαινα να κάνω.

Νομίζω πως δικαίωσα τους Απροσάρμοστους που μου ανέθεσαν αυτόν τον βαρύ ρόλο». Στη σημερινή εποχή, με τα όσα τραγικά συμβαίνουν στον κόσμο (οικονομία, πόλεμός, πανδημία), αναρωτιέται κανείς από πού αντλεί έμπνευση.

«Σήμερα συμβαίνουν τα πάντα. Ανέκαθεν δηλαδή συνέβαιναν τα πάντα στον κόσμο όπου ζούμε. Αλλά η ζωή έχει όλες τις όψεις. Από την άλλη κάποια ακραία γεγονότα τρόπον τινά σου επιβάλλουν, σου δημιουργούν την ανάγκη να εκφράσεις πώς εσύ αισθάνεσαι μέσα σ’ όλα αυτά.

Αρα, η έμπνευση μπορεί να έρθει από την ομορφιά του πετάγματος μιας πεταλούδας μέχρι από μια γκρεμισμένη πολυκατοικία στη Μαριούπολη».

Στη νέα εποχή της κατάρρευσης των δισκογραφικών εταιρειών και της νέας πραγματικότητας των ψηφιακών πλατφορμών και των social media, δηλώνει έτοιμος. «Απόλυτα και μάλιστα εδώ και χρόνια.

Αν δεν προσαρμοστείς, θα είσαι ο αφελής, αυτοκαταστροφικός, "ρομαντικός”, θα έλεγα πως από πολλές απόψεις είναι και καλύτερα». Δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον γενικά, για τη μουσική, την Ελλάδα και τις τέχνες.

«Αν και έχουν μαζευτεί πολλά σύννεφα, δεν μπορώ να μην είμαι αισιόδοξος, με την έννοια πως όσο χειρότερα πάντα πάει μια κατάσταση, κάποια στιγμή αναπόφευκτα θα πάει όσο γίνεται καλύτερα. Εστω και μέσα από μια τραγική κατάληξη.

Εν τω μεταξύ, όμως, την αισιοδοξία μου την τρέφουν όσα θετικά αναγνωρίζω να συμβαίνουν γύρω μου, γι’ αυτό και δεν θέλω, δεν μπορώ να διαγράψω μονοκονδυλιά τη σημερινή μας κατάσταση. “Εχει η ζωή τόσα μπροστά και όλα με αρπάζουν”, όπως λέω και στο νέο single, προπομπό του νέου μου άλμπουμ, που θα βγει μέσα στον Νοέμβριο».

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved