Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο ηθοποιός αδελφός της, oι απίστευτες σπουδές και η τιμητική διάκριση
Showbiz

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο ηθοποιός αδελφός της, oι απίστευτες σπουδές και η τιμητική διάκριση

Γιατί όταν ο καλλιτεχνικός σπόρος πέφτει στην οικογένεια συνήθως ανθίζει από δυο πλευρές, όπως ακριβώς στην οικογένεια της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη!

Η όμορφη ηθοποιός, η οποία συστήθηκε στο κοινό καλύτερα μέσα από τον ρόλο της Θεοδοσίας στις Άγριες Μέλισσες, αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο της Ελπίδας στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος και φυσικά λατρεύτηκε ως Αργυρώ στο Σασμό, δεν είναι η μόνη ταλαντούχα στην οικογένεια!

Τι σημαίνει αυτό; Αν με έναν άνθρωπο μπορεί να μοιραστεί τη χαρά αλλά και τις όποιες ανησυχίες του επαγγέλματος, εκτός από τον σκηνοθέτη σύντροφό της, αυτός δεν είναι άλλος από τον αδερφό της, Κωνσταντίνο.

Ο Κωνσταντίνος, είναι κι εκείνος ηθοποιός και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες το ίδιο γοητευτικός όπως η Χριστίνα. Ο Κωνσταντίνος είναι καταξιωμένος και ασχολείται περισσότερο με τον κινηματογράφο.

Ο Κωνσταντίνος όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του τελείωσε το καλλιτεχνικό γυμνάσιο- λύκειο του Γέρακα με κατεύθυνση θέατρο- Κινηματογράφος. Η πρώτη του δουλειά στον κινηματογράφο ήταν το 2005 ως πρωταγωνιστής στην ταινία μικρού μήκους 'Τελευταίο βράδυ΄ που πήρε μέρος στο φεστιβάλ Δράμας όπου και απέσπασε τιμητική διάκριση σεναρίου.

Το 2007 έγραψε και σκηνοθέτησε την πρώτη του ταινία μικρού μήκους σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου. Το 2009 μπήκε σε σχολή φωτογραφίας (A levels στο campbell harris college london). Τελειώνοντας μπήκε στο Kingston University of London όπου σπούδασε για 3 χρόνια κινηματογράφο, με ειδίκευση στην σκηνοθεσία.

Έκανε 7 ταινίες μικρού μήκους συνολικά με την τελευταία να προβάλεται το 2013 στο Genesis cinema στο Λονδίνο. Το 2012 έπαιξε στην παράσταση 'Γ. Τ ο Αφόβιστος', στα πλαίσια ενός φεστιβάλ που διοργάνωσε το θέατρο κινητήρας σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου. Το 2014 μπήκε στην δραματική σχολή Αρχή.

Δες τις φωτογραφίες του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved