Ζέτα Μακρυπούλια: Ποζάρει αγουροξυπνημένη και ανέμελη στην παραλία – Μοναδικές φωτό
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: Ποζάρει αγουροξυπνημένη και ανέμελη στην παραλία – Μοναδικές φωτό

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες που την απεικονίζουν ανέμελη και αμακιγιάριστη.

Βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά του καλοκαιριού και του καύσωνα και οι επώνυμοι έχουν μπει για τα καλά σε summer mood και έχουν ξεκινήσει τα καθημερινά μπανάκια τους στην παραλία. Ανάμεσά τους και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ηθοποιός μοιράζεται καθημερινά μέσα από τα social media, διάφορες καλοκαιρινές της φωτογραφίες και μας «παρασέρνει» στο αίσθημα της… ανεμελιάς και της ελευθερίας. Αυτή τη φορά, η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους το πως περνάει τον χρόνο της με το που ξυπνάει.

Ανέμελη, χαλαρή και εντελώς αμακιγιάριστη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως αποκάλυψε, η ίδια η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε στην παραλία, αγουροξυπνημένη και φορώντας μόνο ένα ροζ μπλουζάκι με το μαγιό της.

Στη λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε:«Ανέμελη, αγουροξυπνημένη, ήρεμη, σκεπτική, μέχρι να πιάσω το μαλλί… Μετά πιάνω τον χορό! Καλοκαίρι και παραλία».

Δείτε στην παρακάτω gallery τις υπέροχες φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved