Ραφαέλα Ψαρρού: Έχει απίθανο στυλ και αυτή είναι η απόδειξη- Οι νέες φωτό που δημοσίευσε!
Showbiz

Ραφαέλα Ψαρρού: Έχει απίθανο στυλ και αυτή είναι η απόδειξη- Οι νέες φωτό που δημοσίευσε!

Η Ραφαέλα Ψαρρού παρά τις πολλές υποχρέωσεις που έχει στην καθημερινότητά της, πάντοτε φροντίζει να είναι περιποιημένη να δείχνει πανέμορφη. 

Με τον Γιώργο Καράβα έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τα δυο τους παιδάκια να τους έχουν κλέψει την καρδιά και να είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η Ραφαέλλα Ψαρρού είναι μια πανέμορφη γυναίκα και αρκετά ενεργή στους λογαριασμούς της στα social media, μιας και συνεχώς δημοσιεύει φωτογραφίες αλλά και βίντεο από την καθημερινότητά της, αλλά και από τα παιδάκια της, που της έχουν κλέψει την καρδιά. Η ίδια έχει απίθανο στυλ και η αλήθεια είναι ότι με μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάτι τέτοιο γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό.

Ο Γιώργος Καράβας, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, είχε πει χαρακτηριστικά για την γυναίκα του: «Είμαι ερωτευμένος, περνάω ωραία! Η Ραφαέλα είναι ένα παιδί το οποίο, πέρα από το ότι είναι πανέμορφη και κούκλα, έχουμε πολύ ωραίες στιγμές και καλή χημεία. Δεν με πιέζει, έχω τον χρόνο με τους φίλους μου και αντιστοίχως έχει κι εκείνη τον χρόνο της»

Αυτήν την φορά, η Ραφαέλα Ψαρρού με μια ανάρτησή της, παρέδωσε μαθήματα στυλ στο Instagram, μιας και επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ φόρεμα σε γκρι απόχρωση, το οποίο στα πλαινά ήταν αποκαλυπτικό, μιας και δεν είχε καθόλου ύφασμα. Η ίδια το φόρεσε με ένα μαύρο brallete, το οποίο και φυσικά της ταίριαξε απίστευτα, μιας και διαθέτει ένα πολύ καλλίγραμμο σώμα!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved