Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι απίθανες προτάσεις για swimwear φέτος το καλοκαίρι!
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι απίθανες προτάσεις για swimwear φέτος το καλοκαίρι!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει ξεκινήσει τις διακοπές της εδώ και πολύ καιρό, μιας και από την αρχή του καλοκαιριού βρίσκεται στα Κουφονήσια και απολμαβάνει τις μέρες της απόλυτα!

Είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα και δραστηριοποιείται τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε εξωτερικό, με τις δουλειές της να είναι πολύσυζητημένες.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ήδη από την έναρξη του καλοκαιριού, αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να περάσει το καλοκαίρι της στα Κουφονήσια με την παρέα της, μιας και, όπως έχει αποκαλύψει, είναι ένα από τα αγαπημένα της μέρη στην Ελλάδα. Το πανέμορφο μοντέλο διαθέτει μια φανταστική σιλουέτα, μιας και προσέχει πολύ την διατροφή της και παράλληλα κάνει και καθημερινή γυμναστική, για να μπορεί να διατηρεί πάντοτε την φόρμα της και να φαίνεται το κορμί της απόλυτα γραμμωμένο!

Ρίχνωντας μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μπορούμε να αντιληφθούμε το ότι κάθε της νέα δημοσίευση αποτελεί και μια ξεχωριστή στυλιστική πρόταση για την παραλία, μιας και λατρεύει τα beachwear και τα πολύχρωμα μαγιό, που είναι την φετινή σεζόν στη μόδα!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved