Χρήστος Βασιλόπουλος - Σάρα Κόνερ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουν παντρευτεί
Showbiz

Χρήστος Βασιλόπουλος - Σάρα Κόνερ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουν παντρευτεί

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η σύντροφός του, Σάρα Κόνερ, μίλησαν για τη γνωριμία τους και τον λόγο που δεν έχουν ανέβει ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός σχολίασε επίσης αν του λείπει η εργένικη ζωή την περίοδο που ζούσε στην Αθήνα.

Χρήστο, σου λείπει κάτι από την εποχή που ήσουν εργένης και ζούσες στην Αθήνα;

Χρήστος: Το γεγονός ότι μπορούσα ανά πάσα ώρα και στιγμή να σηκωθώ και να κάνω ό,τι ήθελα, να πάω όπου ήθελα. Όπως καταλαβαίνεις, τώρα με το παιδί, δεν μπορώ να το κάνω αυτό.

Αλλά τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Ήμουν ένας άνθρωπος που ζούσε έντονα τη ζωή του. Ξυπνούσα το πρωί, πήγαινα στο γύρισμα, τελείωνε το γύρισμα, πήγαινα στην πρόβα, μετά έβγαινα μέχρι το πρωί non stop και το Σαββατοκύριακο, όταν δεν είχα γυρίσματα, συνέχιζα να παρτάρω.

Ταυτόχρονα, έκανα πολύ ωραίες δουλειές για τις οποίες είμαι πολύ περήφανος. Έχω παίξει με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο Χορεύοντας στη σιωπή, ήμουν στο Εθνικό Θέατρο για τέσσερα χρόνια σε σπουδαία έργα, δίπλα σε σπουδαίους ηθοποιούς, όπως ο Δημήτρης Καταλειφός και η Μπέτυ Βαλάση, με εξαιρετικούς σκηνοθέτες, όπως ο Κώστας Τσιάνος.

Επίσης, σε τηλεοπτικές σειρές όπως ο Έρωτας με την Κοραλία Καράντη και τον Γρηγόρη Βαλτινό, το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» με τον Χάρη Ρώμα, τις Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα, τη Λόλα, σειρές που έχουν γράψει για μένα.

Αλήθεια, μέσα από εφαρμογή γνωριμιών γίνατε ζευγάρι;

Χρήστος: Είναι μια εφαρμογή γνωριμιών που έχει να κάνει μόνο με καλλιτέχνες, το Raya.

Σάρα: Ναι, πριν από πέντε χρόνια. Το Raya ήταν ακόμα στην αρχή του και έπρεπε να εργάζεσαι στην καλλιτεχνική βιομηχανία, να είσαι διαπιστευμένος. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό σήμερα, έχω να μπω από τότε!

Χρήστος: Ούτε εγώ έχω μπει!

Πώς και δεν έχετε παντρευτεί ακόμη;

Χρήστος: Τη Σάρα ρώτησε.

Σάρα: Δεν ήθελα. Δεν είμαι η γυναίκα που ονειρευόταν γάμους και νυφικά. Εξάλλου ο Χρήστος είχε παντρευτεί μια φορά στο παρελθόν.

Πόσο σας έχει αλλάξει ο ερχομός του παιδιού;

Χρήστος: Πάρα πολύ. Καταρχάς, μας έδεσε ακόμα περισσότερο. Η Σάρα είναι η γυναίκα που ήθελα για να κάνω τον γιο μου.

Σάρα: Ευχαριστώ, Χρήστο. Βασικά, είμαστε ευλογημένοι με τον ερχομό του Απόλλωνα. Η γονεϊκότητα είναι η μεγαλύτερη ευλογία, αλλά σε γεμίζει και άγχος. Ανησυχείς για το παρόν και το μέλλον του.

Προσωπικά με άλλαξε σε όλα τα επίπεδα. Πρώτα σκέφτεσαι το παιδί σου και μετά τον εαυτό σου. Να φανταστείς, μπαίνω σε ένα δωμάτιο και αμέσως ελέγχω τα πάντα, αν είναι κλειστό το παρά – θυρο –να μη βρει να σκαρφαλώσει κάπου–, αν είναι κλειστοί οι διακόπτες.

Ποια χαρακτηριστικά του καθενός θέλετε να πάρει ο Απόλλωνας;

Χρήστος: Θα ήθελα να πάρει από τη Σάρα την εργατικότητα, το πείσμα, την επιμονή της –τα έχει πάρει ήδη αυτά– και το πόσο οργανωμένη είναι.

Από μένα θα ήθελα να πάρει την ελευθερία, το πόσο μου αρέσει να ονειρεύομαι, να ταξιδεύω, να δοκιμάζω καινούρια πράγματα. Αν θέλει να ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό τομέα ή να ασχοληθεί με τα χρηματοοικονομικά, εγώ θα είμαι δίπλα του ώστε να είναι ένας ολοκληρωμένος και ευτυχισμένος άνθρωπος.

Σάρα: Έτσι ακριβώς. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά θέλω ο Απόλλων να είναι ευτυχισμένος. Να γίνει ένας δυνατός άνθρωπος, όσο γίνεται αυτόνομος, με αυτοπεποίθηση και να κυνηγάει όλα του τα όνειρα. Θα του δείξουμε την αξία της προσπάθειας.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved