Ηλιάνα Μαυρομάτη:Η ηλικία, οι σπουδές, η διάσημη μαμά της και ο ρόλος στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»
Showbiz

Ηλιάνα Μαυρομάτη:Η ηλικία, οι σπουδές, η διάσημη μαμά της και ο ρόλος στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

Το όνομα της Ηλιάνας Μαυρομάτη ήταν από τα πρώτα που ακούστηκαν ανάμεσα σε αυτά των πρωταγωνιστών της νέας σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Και ήταν από τις μεγάλες τηλεοπτικές εκπλήξεις αφού η Ηλιάνα Μαυρομάτη έχει τεράστια πορεία στο χώρο της υποκριτικής αλλά έχει κάνει σπάνιες εμφανίσεις στην τηλεόραση.

Η φρεσκάδα της και η εμπειρία της θα προσφέρουν σίγουρα μια νέα πνοή στα τηλεοπτικά δρώμενα και περιμένουμε με λαχτάρα την εμφάνισή της. Πάμε όμως να δούμε ποια είναι η Ηλιάνα Μαυρομάτη

Η ηλικία και οι σπουδές

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα οπού και μεγάλωσε και είναι 33 ετών.

Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής “Θεατρικά Δρώμενα Ίασμος” του Β. Διαμαντόπουλου, ενώ έχει φοιτήσει στο τμήμα θεατρικών σπουδών του Παν/μίου Πατρών. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια υποκριτικής και κίνησης των Μ. Μαρμαρινό, Σ. Χατζάκη, Δ. Μαυρίκιο, Σ. Παυλίδη, Ρ. Πατεράκη, Α. Στελλάτου, Δ. Λάλο . Από το 2009 μέχρι σήμερα παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού (μέθοδο Στανισλάβσκι) με την Ελένη Σκότη στο θέατρο Επί Κολωνώ.

Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με τον Στέλιο Παυλίδη στην παράσταση “52 Λεπτά” στο θέατρο “Θησείον” (2009), με την Ελένη Σκότη στις παραστάσεις “La Chunga” (2009-2012) και “Κίεβο”, στο θέατρο Επί Κολωνώ” (2012-2013) και με τον Κώστα Φιλίππογλου στην παράσταση “Τίρζα”, στο θέατρο “Ιλίσια” (2013-2014).
Στον κινηματογράφο έχει πάρει μέρος στην μεγάλου μήκους ταινία “Οι Αισθηματίες (2014)” σε σκηνοθεσία Ν. Τριανταφυλλίδης, στις μικρού μήκους ταινίες “Largo (2012)” σε σκηνοθεσία Σ. Πάσχου, “Avalon (2012)” σε σκηνοθεσία Δ. Παπαναστασίου, υποψήφια για το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας, “Οι Πεινασμένοι (2011)” σε σκηνοθεσία Γ. Μπακάλη, που συμμετείχαν στο 35ο εθνικό διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας και τέλος, συμμετείχε στην μεγάλου μήκους ταινία “Dead Europe (2012)” σε σκηνοθεσία T. Kravitz, η οποία διηγείται την ιστορία ενός Αυστραλού o οποίος ψάχνει να βρει το παρελθόν του στην Ελλάδα.

Ο πρώτος της τηλεοπτικός ρόλος ήταν στη σειρά του ΑΝΤ1 "Λίτσα.com (2008)" όπου υποδυόταν τη Γωγώ, μια νεαρή που το μόνο που ήθελε ήταν να γίνει μοντέλο. Το 2015, έπαιξε στα επεισόδια «Θηρίο», «Πένθος», και «Τρία» της σειράς θρίλερ του Πάνου Κοκκινόπουλου "10η Εντολή". Επίσης, στην τηλεόραση, έχει συνεργαστεί με τους Ο. Μαλέα, Δ. Κουτσιαμπασάκο και Π. Πορτοκαλάκη.

Η διάσημη μαμά της

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι κόρη της Λίλας Καφαντάρη και του Βασίλη Μαυρομάτη

«Έχω προσέξει αρκετά να μη στηριχτώ σε καμία άλλη δύναμη πέρα της δικής μου. Δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια. Όχι ότι θα μπορούσαν να μου προσφέρουν και ιδιαίτερη βοήθεια. Δεν ήταν ποτέ τους δικτυωμένοι, ούτε είχαν τα «μέσα». Είναι και οι δυο τους πολύ ανεξάρτητοι, δεν ανήκουν σε κυκλώματα, δεν έχουν φίλους δημοσιογράφους, είναι μακριά από όλα αυτά. Δεν ανήκουν σε κανένα κατεστημένο. Κι εγώ κατά κάποιο τρόπο δεν μπορώ να δικτυωθώ, δεν ξέρω πως να το κάνω», έχει πει η Ηλιάνα για τους γονείς της

Ο ρόλος στη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει»

Πρόκειται για μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, κάνει πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του Alpha. Η σειρά βασίζεται στο εμβληματικό βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή «Αυτή η νύχτα μένει».

Τους τίτλους ντύνει μοναδικά με τη φωνή της η Γιώτα Νέγκα που ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη.
Ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Ηλιάνα Μαυρομάτη, και πλαισιωμένο από σπουδαίους συντελεστές σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο Γιάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή, μας ταξιδεύει στις αρχές της δεκαετίας του ’80, στα μπουζούκια της επαρχίας.
Παρακολουθούμε ζωές διαφορετικών ανθρώπων αλλά και διαφορετικών κόσμων. Της νύχτας και του περιθωρίου από τη μία, της ημέρας και της έννομης τάξης από την άλλη. Οι δύο κόσμοι θα έρθουν κοντά για να συγκρουστούν μέχρι θανάτου.
Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί μέσα απ’ τις στάχτες κι οι άνθρωποι θα ανακαλύψουν ποιος είναι στ’ αλήθεια ο κόσμος γύρω τους όπως και ο εαυτός τους.
Γιατί κάτω από τη σκληρότητα και την υποκρισία, η μοίρα όλων μας είναι κοινή.

Δες φωτογραφίες από το Instagram της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved