Οι σκληροί της τραπ σκηνής που «λιώνουν» για τα κορίτσια τους
Showbiz

Οι σκληροί της τραπ σκηνής που «λιώνουν» για τα κορίτσια τους

Μπορεί οι Έλληνες τράπερ να το παίζουν σκληροί μέσα από τα τραγούδια τους, όταν όμως πρόκειται για τα κορίτσια τους «λιώνουν» όπως η ζάχαρη και γίνονται πολύ τρυφεροί.

Τρανταχτή απόδειξη αποτελούν τρεις καλλιτέχνες της trap σκηνής, από τους πλέον δημοφιλείς στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, οι οποίοι παρευρέθηκαν στο White Party που δόθηκε στον Πύργο Μελισσουργού, στα Καλύβια, με αφορμή τα 10 χρόνια από την ίδρυση της δισκογραφικής εταιρίας στην οποία ανήκουν, της Capital Music. Και, φυσικά, κρατούσαν από το χέρι τις εντυπωσιακές συντρόφους τους.

Skive-Εμμανουέλα Μάινα

Ο Skive (ή Χρηστός Τρυψιάνης, όπως γράφει η ταυτότητά του) συνοδευόταν από την αγαπημένη του, το μοντέλο Εμμανουέλα Μάινα, την οποία γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM 2».

Μάλιστα, η 24χρονη σήμερα καλλονή υπήρξε παντρεμένη στο παρελθόν για σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς ονειρευόταν να ξεκινήσει νωρίς τη δημιουργία οικογένειας.

Βγαίνοντας από το reality, ωστόσο, πήρε διαζύγιο και άρχισε να δουλεύει ενεργά στον χώρο του μόντελινγκ τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, κυρίως στο Μιλάνο της γειτονικής Ιταλίας. Επειτα ήρθε κι ο έρωτας στο πρόσωπο του τράπερ Skive, με τον οποίο είναι μαζί περίπου έναν χρόνο και περνούν όμορφα, όπως φάνηκε και στο γενέθλια party της Capital.

FY-Alex

Ο FY, από την άλλη μεριά, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Alex, με την οποία είναι ζευγάρι πάνω από δύο χρόνια και -όπως ήταν φυσικό- εμφανίστηκαν μαζί και στο event στον Πύργο Μελισσουργού. Ο Φίλιππος Γιαγκούλης, όπως είναι το πραγματικό όνομα του τράπερ, ο οποίος υπήρξε και κολλητός του αδικοχαμένου MadClip, έχει αναφερθεί σε συνεντεύξεις του στη σύντροφό του.

«Είμαι πραγματικά πάρα πολύ ερωτευμένος και δεν μπορώ να το κρύψω» είχε εξομολογηθεί παλαιότερα στο «After Dark», αποκαλύπτοντας πως με την Alex συμβιώνουν κιόλας κάτω από την ίδια στέγη.

Light-Αννα Θεοδωρίδη

Last but not least o Light, κατά κόσμον Χρήστος Ιωαννίδης ή NeroGreco (μαύρος Ελληνας), όπως είναι το ψευδώνυμό του, μια και κατάγεται από την Κένυα, θεωρείται σούπερ σταρ της τραπ στην Ελλάδα και, όπως ήταν φυσικό, τράβηξε πάνω του τα φλας με το που έσκασε μύτη στο party κρατώντας από το χέρι την εντυπωσιακή σύντροφό του Αννα Θεοδωρίδη, με την οποία μετρά αρκετούς μήνες σχέσης.

Η 24χρονη καλλονή είναι χορεύτρια σε γνωστά νυχτερινά μαγαζιά, ενώ παράλληλα σπουδάζει Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το ειδύλλιό της με τον Light έγινε γνωστό μέσα από τις κοινές αναρτήσεις τους στο Instagram.

Μάλιστα, οι δυο τους γνωρίζονταν από παλιά, αλλά ο έρωτάς τους προέκυψε μετά τον χωρισμό του τράπερ από την προηγούμενη τετράχρονη σχέση του.

Πηγή:Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved