Στάθης Ψάλτης: Τα οστά του μεταφέρθηκαν στο Μαυσωλείο των Ηθοποιών!
Showbiz

Στάθης Ψάλτης: Τα οστά του μεταφέρθηκαν στο Μαυσωλείο των Ηθοποιών!

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτησή του στο Instagram, ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους ότι τα οστά του Στάθη Ψάλτη μεταφέρθηκαν στο Μαυσωλείο των Ηθοποιών.

Πριν από μερικό καιρό, έγινε ευρέως γνωστό, μέσα από μια ανάρτηση της σελίδας του Δήμου Ζωγράφου στο Facebook ότι η εκταφή του Στάθη Ψάλτη έγινε υπηρεσιακά και μάλιστα οι αντιδράσεις μετά την δημοσιοποίηση του θέματος ήταν πολλές.

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου, ο Σπύρος Μπιμπίλας με νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους ότι τα οστά του Στάθη Ψάλτη μεταφέρθηκαν, μετά από απόφαση του Δήμου Αθηναίων στο Μαυσωλείο των Ηθοποιών στο Α Νεκροταφείο. Μαζί του βρίσκονταν η πρώην γυναίκα και η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού, ενώ την ανάρτησή του συνόδευαν μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: "Σήμερα μετά από πολλές διαδικασίες και με απόφαση του ΔΣ του ΔΉΜΟΥ ΑΘΗΝΑΊΩΝ μεταφέραμε με αγάπη και σεβασμό τα οστά του αγαπημένου μας, Στάθη Ψάλτη μαζί με την αγαπημένη του κόρη Μαρία και την μητέρα της, πρώτη σύζυγο του Σταθη, την συνάδελφο μας,Κάτια Κυβελου, στο Μαυσωλείο των Ηθοποιών στο Πρώτο Κοιμητήριο της Αθήνας.Πλάι του πολλοί καταξιωμένοι του χώρου μας που η μνήμη τους είναι βαθιά χαραγμένη μέσα μας...Το ΣΕΗ , το ΤΑΣΕΗ και το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ πάντα κοντά στα προβλήματα των ηθοποιών.. η πλάκα του μαυσωλείου έχει σπάσει από λάθος των εργατών και παρακαλούμε τον Δήμο να την επισκευάσει".

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες της ανάρτησής του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved