Καλοκαίρι και καπέλα; Συνδυασμός must για παραλία και δες πώς το κάνουν οι επώνυμες Ελληνίδες
Showbiz

Καλοκαίρι και καπέλα; Συνδυασμός must για παραλία και δες πώς το κάνουν οι επώνυμες Ελληνίδες

Tο καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά και οι επώνυμες μας φτιάχνουν τη μέρα καθημερινά αφού μοιράζονται με τους followers τους φωτογραφίες με summer στιγμές, φανταστικές εμφανίσεις και πολλά... καπέλα

Και μάντεψε; Όλες τους έχουν φέτος υιοθετήσει ένα πιο casual στιλ και φυσικά έχουν απαραιτήτως στη βαλίτσα τους το πιο ωραίο καλοκαιρινό αξεσουάρ που δεν είναι άλλο από το καπέλο!

Αυτό που διακαώς όλες επιθυμούμε το καλοκαιράκι στις εμφανίσεις μας είναι κυρίως, να αφήσουμε τα μαλλιά μας ελεύθερα, χωρίς πιστολάκι, χωρίς ισιωτικές και κυρίως χωρίς χτένισμα!

Ένα βούρτσισμα θα το κάνεις, αλλά πιο ιδανικό αξεσουάρ από ένα καπέλο που θα σε σώσει είτε είσαι στην παραλία, είτε κάνεις τη βόλτα σου στα σοκάκια το απόγευμα υπάρχει; Δεν υπάρχει!

Οι επώνυμες έχουν επιλέξει διάφορα είδη και σχέδια. Άλλες διαλέγουν το κλασσικό ψάθινο, άλλες το jockey, άλλες το μισό και άλλες μεγάλα υφασμάτινα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Φαίη Σκορδά, η Δούκισσα Νομικού και πολλές ακόμη έχω να σου πω πως αυτό το αξεσουάρ το τίμησαν ιδιαιτέρως αυτό το καλοκαίρι. Τι μποφόρια, τι salty hair, τι ξέχασα να λουστώ… το φόρεσαν κι έκαναν τη διαφορά.

Και ξέρεις ε;

Μπορεί να είναι απλά ένα αξεσουάρ αλλά στην αγορά κυκλοφορεί πληθώρα από δαύτα και αν το φορέσεις σωστά θα απογειώσει το στιλ σου μονομιάς.

Δες τις εμφανίσεις τους με καπέλα και πάρε ιδέες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved