Στέλλα Δημητρίου: Ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα δίδυμα αγοράκια της- Το απίθανο baby shower!
Showbiz

Στέλλα Δημητρίου: Ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα δίδυμα αγοράκια της- Το απίθανο baby shower!

Mια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Στέλλα Δημητρίου, μιας και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα δίδυμα αγοράκια της και ανυπομονεί για την στιγμή που θα τα κρατήσει στην αγκαλιά της!

Το πρώην μοντέλο, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μιας και είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί τα δίδυμα αγοράκια της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Μιχαηλίδη.

Η Στέλλα Δημητρίου είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της πριν από ένα μήνα και έκανε και λόγο για την κρυοσυντήρηση ωαρίων, μια διαδικασία την οποία ακολούθησε και όπως λέει είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει κάνει στη ζωή της. Μάλιστα, το πρώην μοντέλο, είχε δηλώσει σε βίντεο στο Instagram για την εγκυμοσύνη της: «Είμαι τόσο χαρούμενη και ήρθε η στιγμή να το μοιραστώ μαζί σας!!! Όπως καταλαβαίνετε για αυτό είχα χαθεί τους τελευταίους μήνες… Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε. Όλα καλά»

Η Στέλλα Δημητρίου, την Τετάρτη 27 Ιουλίου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από το baby shower που οργάνωσε με τον σύζυγό της και φυσικά μοιράστηκε μαζί μας μερικά υπέροχα στιγμιότυπα: "Η μέρα του baby shower μας. Μέρα χαράς, γεμάτη γέλιο, χαμόγελα, υπέροχες αναμνήσεις, συγκίνηση και ενθουσιασμό !!!! Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν!!! Λόγο συνθηκών δεν μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους φίλους δίπλα μας αλλά επιφυλασσόμαστε στο μέλλον !!!"

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από το baby shower:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved