Παπακαλιάτης: Το σπίτι του είναι… κινηματογραφικό! Οι μεγάλοι χώροι και η ιδιαίτερη διακόσμηση
Showbiz

Παπακαλιάτης: Το σπίτι του είναι… κινηματογραφικό! Οι μεγάλοι χώροι και η ιδιαίτερη διακόσμηση

Η κάθε γωνιά του σπιτιού του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι μοναδική!

Σε Κέρκυρα, Παξούς και Αθήνα διαδραματίζεται η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «Maestro» για το Mega. O ηθοποιός και σεναριογράφος πηγαινοέρχεται άλλοτε για τις διακοπές του στα νησιά και άλλοτε για ξεκούραση, ειδικά στους Παξούς, όμως το «καταφύγιο» του είναι στο πανέμορφο σπίτι του στην Αθήνα.

Ένα σπίτι με καταπληκτικές γωνιές που σου δίνουν μια αίσθηση κινηματογραφικών λήψεων.

Το σπίτι του, αν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, λατρεύει το κέντρο της Αθήνας, για αυτό εξάλλου κι έχει γυρίσει εκεί τις περισσότερες σειρές του, μένει στα Βόρεια Προάστεια.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν στη gallery έχει δημιουργήσει μίνιμαλ γωνίες στο σπίτι με άνετους χώρους αφού είναι και ιδιαιτέρως ευρύχωροι, ενώ το τζάκι που δεσπόζει στο σαλόνι του δίνει μια νότα χαλαρή και ζεστή για ωραίες βραδιές με φίλους! Όσον αφορά στη διακόσμηση;

Έχει βάλει την προσωπική του πινελιά επιλέγοντας δημιουργίες από ξύλο ενώ λατρεύει τις γήινες αποχρώσεις.

Αυτό όμως που εμείς έχουμε λατρέψει πιο πολύ από όλες τις γωνιές, είναι το σημείο μπροστά στην τεράστια τζαμαρία του! Εκεί όπως έχουμε καταλάβει είναι η δική του γωνιά!

Δες φωτογραφίες στη gallery

Σχετικά με τη νέα σειρά του που όλοι περιμένουμε

Ο ταλαντούχος δημιουργός αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης, με την αναγνωρίσιμη κινηματογραφική ματιά, τη σεναριακή δεξιοτεχνία και την υψηλή αισθητική του.

Η σειρά «Maestro» γυρίστηκε σε ατμοσφαιρικές τοποθεσίες στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα, με ένα ξεχωριστό καστ ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved