Η μυθοπλασία που θα δούμε στον Alpha
Showbiz

Η μυθοπλασία που θα δούμε στον Alpha

Οι ιθύνοντες του ALPHA, ακόμη μία χρονιά, επενδύουν στη μυθοπλασία έχοντας στόχο να κερδίσουν την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Γι’ αυτόν τον λόγο, το προηγούμενο διάστημα, εξέτασαν πολύ προσεκτικά τις προτάσεις που είχαν και αποφάσισα να εντάξουν στο πρόγραμμά τους πέντε σίριαλ, εκ των οποίων τα δύο έχουν ήδη αγαπηθεί από τους τηλεθεατές και γι' αυτό πήραν το πράσινο φως για έναν ακόμη κύκλο επεισοδίων.

«ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ»

Πρόκειται για τη μακροβιότερη και αγαπημένη κωμική σειρά, η οποία θα επιστρέφει για 10η χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Έτσι, λοιπόν, ο Μηνάς και η Βούλα, ο κυρ Ηλίας και η κυρα-Καίτη, ο Μπάμπης με την Ξένια και η Βέλη με τον Άγγελο από το φθινόπωρο θα μας κάνουν και πάλι να γελάσουμε, να νοσταλγήσουμε και να τους ακολουθήσουμε στη μουρμούρα...

Το σενάριο υπογράφουν οι Ελενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Σάρρα Γανωτή, Γιάννης Διακάκης, Φώφη Κώττη, ενώ στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Διονύσης Φερεντίνος. Φυσικά, τη ζωή των τεσσάρων ζευγαριών θα αναστατώνουν με την παρουσία τους διάφορα πρόσωπα που θα εισβάλλουν ανά διαστήματα στην καθημερινότητά τους.

«ΣΑΣΜΟΣ»

Η δραματική σειρά τη χρονιά που μας πέρασε, κατάφερε να κερδίσει την καρδιά των τηλεθεατών με αποτέλεσμα να εκτοξεύεται καθημερινό στην κορυφή της τηλεθέασης. Έτσι, οι ιθύνοντες του ALPHA αποφάσισαν γρήγορα να δώσουν το πράσινο φως για ακόμη μία σεζόν.

Ο δεύτερος κύκλος, αναμένεται να είναι ανατρεπτικός και καθηλωτικός. Πέρα από τις υπάρχουσες ιστορίες, θα ανοίξουν πολλές καινούργιες, ενώ νέα πρόσωπα θα αναστατώσουν τους ήρωες.

Ανάμεσα σε αυτά είναι ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος ύστερα από πολύχρονη απουσία επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση και θα υποδυθεί τον Παύλο Βρουλάκη. Ακόμη ένα πρόσωπο που θα ενταχθεί στο καστ είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος θα κρατήσει έναν ρόλο-κλειδί.

Επίσης, ο ηθοποιός Δημήτρης Αλεξανδρής θα υποδυθεί έναν σκοτεινό χαρακτήρα στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς, όπως και ο ηθοποιός Μάνος Πετούσης.

«ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ»

Μία νέα δραματική σειρά εποχής με φόντο την αστική Αθήνα των 60s αναμένεται να κρατάει συντροφιά καθημερινά στους τηλεθεατές στην prime time ζώνη. Αυτή φέρει τον τίτλο «Παράδεισος» και βασίζεται στην ιταλική επιτυχία της Rai «II paradise delle signore».

Την προσαρμογή του σεναρίου έχει αναλάβει η Δήμητρα Τσόλκα, ενώ στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Γιάννης Βασιλειάδης. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Ευαγγελία Συριοπούλου, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Θεοδώρα Τζήμου, Αργύρη Πανταζάρα, Δέσποινα Τσούτσα, Βαγγέλη Αλέξανδρό, Χρήστο Πλαΐνη, Αλεξάνδρα Παντελάκή, Τζένη Κοζάκου κ.ά.

Σύμφωνα με την ιστορία, βρισκόμαστε στην Αθήνα του 1963, σε ένα πολυκατάστημα γυναικείας μόδας, γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια. Εκεί όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας κάνουν τη βόλτα k τους για τα ψώνια τους, για να πουν τα νέα τους και τα κουτσομπολιά της ημέρας αλλά και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Ο «Παράδεισος των κυριών», το δημοφιλέστερο και πολυτελέστερο πολυκατάστημα γυναικείων ειδών, είναι έτοιμος να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά!

Η γυναίκα έχει τον πρώτο λόγο. Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες του «Παραδείσου», στα εγκαίνια του πολυτελούς ονείρου τους.

Όμως ένα αναπάντεχο γεγονός θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων στρέφοντας το ενδιαφέρον σε μια πορεία ανεύρεσης της αλήθειας. Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;

Τα ανείπωτα μυστικά, τα ανομολόγητα πάθη, οι άνομοι έρωτες είναι κάποια από τα συστατικά που συνθέτουν τη ζωή και την καθημερινότητα των πρωταγωνιστών της νέας σειράς.

«ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ»

Η μεγάλη παραγωγή του ALPHA, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, έρχεται στο νέο πρόγραμμα του σταθμού με ένα εξαιρετικό καστ σπουδαίων ηθοποιών υπό τη σκηνοθετική ματιά της Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο των Γιάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα απολαύσουμε τους Βασίλη Μπισμπίκη, Γιάννη Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννη Τσορτέκη, Γιάννο Περλέγκα, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργο Αρμένη, Γιώργο Πυρπασόπουλο, Γιάννη Νταλιάνη, Στάθη Κόικα, Ναταλία Σουίφτ, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρο Σταμούλη κ.ά.

Η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει» για τους τίτλους της σειράς, σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη. Η ιστορία εξελίσσεται μερικές δεκαετίες πριν. Μεταφερόμαστε στις αρχές της δεκαετίας του 1980...

Σε μια Ελλάδα που ψάχνει το καινούργιο της πρόσωπο, δυο κόσμοι και δυο άνθρωποι που τους ενώνει ένα μυστικό κοινό κι ανέγγιχτο έρχονται κοντά και βάζουν φωτιά ο ένας στον άλλον.

Εκεί που ο φόβος, η σκληρότητα και ο αγώνας για την επιβίωση μπερδεύονται με την ελπίδα, τη δίψα για ζωή, τη συμπόνια, την ελπίδα, τον έρωτα και το φως. Το φως που κρύβεται ακόμα και στις πιο σκοτεινές γωνιές, αρκεί να το δεις και ν’ αγωνιστείς να το κερδίσεις. Ο κόσμος της νύχτας και του περιθωρίου σε πρώτο πρόσωπο. Ιστορίες πικρές και ανθρώπινες, γεμάτες πάθη αλλά και αλήθεια.

«Ο ΓΙΑΤΡΟΣ»

Η τέταρτη δραματική σειρά του ALPHA έχει προσωρινό τίτλο εργασίας «0 γιατρός» και βασίζεται στο ιταλικό φορμάτ «Neile tue mani». Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιώργος Παπαβασιλείου, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα κρατήσει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Αυτή την περίοδο το καστ στελεχώνεται με πληροφορίες μας να θέλουν τη Δήμητρα Σιγάλα να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής. Σύμφωνα με το σενάριο, ένας γιατρός πυροβολείται από τον πατέρα ενός ασθενούς με αποτέλεσμα να χάνει τη μνήμη του.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved