Σοφία Χατζηπαντελή: Η ομοιότητα με τη μητέρα της... δεν υπάρχει! Είναι ολόιδιες
Showbiz

Σοφία Χατζηπαντελή: Η ομοιότητα με τη μητέρα της... δεν υπάρχει! Είναι ολόιδιες

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα από τα new entries στο GNTM που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αρχές της νέας σεζόν.

Αφού έγινε γνωστό πως θα συμμετέχει στο νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων πολλά γράφτηκαν και άλλα τόσα ακούστηκαν για την ανατρεπτική της εμφάνιση!
Έγινε γνωστή ως “το μοντέλο με το ενιαίο φρύδι” και δημιούργησε το κίνημα #unibrowmovement.

Ωστόσο δεν αισθανόταν πάντα την ίδια αυτοπεποίθηση με σήμερα. Ως φυσική ξανθιά, τα φρύδια της, αρχικά, ήταν ανοιχτόχρωμα.

«Μια μέρα, θυμάμαι, είχα δει ένα βίντεο στο YouTube όπου κάποια κοπέλα χρωμάτιζε τα φρύδια της. Προσπάθησα να κάνω το ίδιο, αλλά κάτι πήγε στραβά και κατά λάθος μού προέκυψαν μαύρα. Ο αδερφός μου μού είπε ότι του άρεσε το αποτέλεσμα, οπότε τα κράτησα». Πριν από κάποιους μήνες η Σοφία είχε προειδοποιήσει τους followers της στο Instagram ότι θα προχωρούσε σε μία αλλαγή. Το μυαλό όλων πήγε στα φρύδια της, αλλά το μοντέλο απλώς έβαψε μαύρα τα μέχρι τότε κατάξανθα μαλλιά της, φέρνοντάς τα στην ίδια απόχρωση με το φρύδι!», έχει πει η ίδια.

Παρακολουθώντας την καριέρα της και το απίθανο Instagram account της πέσαμε πάνω σε μια φωτογραφία που έχει ποζάρει με τη μητέρα της μείναμε με το στόμα ανοιχτό καθώς οι δυο γυναίκες είναι ολόιδιες.

Δες τις να ποζάρουν μαζί στη gallery

Η Χατζηπαντελή, με χιλιάδες followers στο Instagram, προωθεί ένα είδος ομορφιάς μακριά από κάθε στερεοτυπική αντίληψη για το πώς πρέπει να είναι τα όμορφα πρόσωπα, και φυσικά έχει πολλούς υποστηρικτές, αλλά και πολλούς πολέμιους.

«Πάντα τη λάτρευα και πίστευα ότι είναι όμορφη. Θυμάμαι, όταν πήγαινα σχολείο, έκανα μια εργασία για εκείνη πριν ακόμα αρχίσω να έχω τα σημερινά φρύδια μου. Το να μάθω την ιστορία της αδιαμφισβήτητης “βασίλισσας” των ενωμένων φρυδιών μού έδωσε πολλή αυτοπεποίθηση» δηλώνει η Χατζηπαντελή σε ένα πρόσφατο αφιέρωμα που έκανε για εκείνη το αμερικανικό «Harper’s Bazaar».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved