Χρύσα Μιχαλοπούλου: Το όμορφο καλοκαίρι της εγκυμονούσας συντρόφου του Κουτσόπουλου μέσα από φωτό
Showbiz

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Το όμορφο καλοκαίρι της εγκυμονούσας συντρόφου του Κουτσόπουλου μέσα από φωτό

Το ομορφότερο καλοκαίρι της ζωής της περνά η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Χρύσα Μιχαλοπούλου αφού σε λιγότερο από τρεις μήνες θα υποδεχτεί το πρώτο τους μωρό.

Όμορφη, φρέσκια, ανανεωμένη και έτοιμη να γίνει μαμά η Χρύσα Μιχαλοπούλου περνά μοναδικές στιγμές γεμάτες ευτυχία στην Αντίπαρο.

Το ζευγάρι από αρχές του καλοκαιριού, είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα και να εγκατασταθεί για όλο το καλοκαίρι στην Αντίπαρο, εκεί οπού ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διατηρεί και την επιχείρησή του.

Είναι σίγουρα ένα "καταφύγιο", ιδίως για τη Χρύσα που επιβάλλεται να περάσει τους μήνες της εγκυμοσύνης της σε ένα ωραίο περιβάλλον και τι πιο ιδανικό από το Κυκλαδίτικο νησί!

Βόλτες χαλαρές, ωραίο φαγητό και βουτιές είναι στο καθημερινό της πρόγραμμα με την ίδια να έχει επιλέξει να μοιράζεται με τους followers της σπάνιες εικόνες με την ίδια αλλά περισσότερες με τα μέρη του νησιού που επιλέγει να επισκέπτεται!

Δες το όμορφο καλοκαίρι της εγκυμονούσας συντρόφου του Κουτσόπουλου μέσα από φωτό

«Ο Λεωνίδας δεν έγινε ακόμα μπαμπάς. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει. Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν το μάθουν όλοι. Από όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δεν ξέρω ακόμα αν έχουν βρει όνομα. Είναι πολύ νωρίς», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης και συνέχισε: «Εμένα αν είναι κάποιος να μου δώσει συμβουλή, αυτός είναι ο Σωτήρης που έχει το manual εδώ και πολλά χρόνια. Τον Λεωνίδα περιμέναμε; Τι να ζηλέψουμε; Αυτά είναι πολύ όμορφα πράγματα. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς. Δεν έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο κουμπαριάς. Νοιάζεται πολύ για την σύντροφό του».

To ζευγάρι ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμη καμία σχετική δήλωση καθώς θέλει αυτό το κομμάτι να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved