Ναταλία Δραγούμη: Τα 3 μυστικά για ένα καλλίγραμμο κορμί στα 49
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: Τα 3 μυστικά για ένα καλλίγραμμο κορμί στα 49

Όταν η Ναταλία Δραγούμη φοράει το μπικίνι της και ρίχνει τις βουτιές της σηκώνει θύελλα επιφωνημάτων θαυμασμού!

Μπορεί να είναι μητέρα δυο παιδιών, όμως διατηρεί ένα καλλίγραμμο κορμί και θεϊκούς κοιλιακούς , όπως απέδειξε και στις πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φορώντας μόνο το μαγιό που αναδείκνυε τις άψογες αναλογίες της, έκανε τα likes να πέφτουν βροχή και πολλούς να αναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό της για τέλεια σιλουέτα.

Στα 49 της χρόνια, η ηθοποιός δεν έχει ένα αλλά τρία μυστικά τα οποία δεν παραλείπει να εφαρμόζει.

Τα fitness tips

Το πρώτο είναι ότι προκειμένου να κρατάει τον μεταβολισμό της σε εγρήγορση καταναλώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα μικρά γεύματα. «Τρώω κάθε 3 ώρες γεύματα από μεσαία ως μεγάλα», έχει πει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η ίδια φροντίζει να μην τρώει άμυλο σε συνδυασμό με πρωτεΐνη και γλυκά. Το δεύτερο διατροφικό μυστικό της είναι πως όταν την πιάνουν λιγούρες για να μην ξεπεράσει το όριο θερμίδων της έχει πάντα μαζί της μερικά snacks. «Μήλο, ξηροί καρποί κατά προτίμηση βιολογικοί, το τοστάκι που αρέσει σε όλες με χαμηλά λιπαρά για να έχουμε και την ευχαρίστηση.

Εγώ τρώω μήλο με κανέλα Κεϊλάνης για παράδειγμα, βιολογικές μπάρες δημητριακών και 30 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα», παραδέχεται.

Τέλος, το αγαλματένιο της κορμί οφείλεται στο ότι είναι φανατική οπαδός της γυμναστικής. «Παθιασμένη με το βόλεϊ. Κάνω δύο φορές την εβδομάδα beach volley, στο indoor beach volley τού OAKA, pilates απαραίτητα και συμπληρώνω την άσκηση του beach βόλεϊ με βόλεϊ σε παρκέ», εξηγεί.

Οι προσπάθειες της Ναταλίας όχι μόνο αποδίδουν, αλλά είναι στα καλύτερό της και πιο fit από ποτέ. Η ίδια παραδέχεται πως δεν χρησιμοποιεί κάποιο προϊόν κατά της κυτταρίτιδας καθότι λέει πως «Δεν πιστεύω σε αυτά, θεωρώ πως όλα είναι θέμα διατροφής και άσκησης».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved