Πηνελόπη Πιτσούλη: Αυτός είναι ο πασίγνωστος σύζυγός της – Είναι μαζί 56 χρόνια
Showbiz

Πηνελόπη Πιτσούλη: Αυτός είναι ο πασίγνωστος σύζυγός της – Είναι μαζί 56 χρόνια

Μια ζωή ερωτευμένη με τον σύζυγό της η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Και μπορεί όσα χρόνια ασχολείται με το χώρο της Τέχνης να έχει δημιουργήσει «μύθο» γύρω από το όνομά της με τις συνεργασίες και τους ρόλους της ωστόσο την προσωπική της πάντα την κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη λοιπόν είναι παντρεμένη με τον πασίγνωστο σεναριογράφο, Γιώργο Χασάπογλου εδώ και 56 χρόνια.

«Ο Γιωργάκης μου» συνηθίζει να λέει στις συνεντεύξεις της, αν και πλέον τον φωνάζει «πάππο», όπως έχει αποκαλύψει η ίδια. «Δεν είμαι άνθρωπος ούτε των υποχωρήσεων ούτε κλαψιάρα. Αγαπώ τη ζωή μέσα από την οικογένειά μου. Θέλω να είμαι όρθια, γερή και δυνατή για να χαίρονται τα παιδιά μου, να μη γίνω βάρος στα παιδιά μου και να δουλεύω», έχει δηλώσει. Ο Γιώργος Χασάπογλου είναι πασίγνωστος σεναριογράφος και θεατρικός συγγραφέας, έχοντας γράψει επιθεωρήσεις, θεατρικά έργα, καθώς και κείμενα για περιοδικά, εφημερίδες αλλά και διαφημίσεις.

«Ήταν έρωτας “ανίκατε μάχαν”! Με είδε ο Γιώργος και μου είπε “με παντρεύεσαι;” και είπα ναι. Ε λέω δεν το εννοεί… αλλά το εννοούσε. Το ’65 τελείωσα το γυμνάσιο. Μου λέει ο ιδιοκτήτης της σχολής που ήμουν “θα πας στο περίπτερο τάδε να βρεις τον κύριο Χασάπογλου να σου δώσει κάτι κείμενα”. Βρίσκω το περίπτερο, βλέπω έναν κύριο, τον ρωτάω “μπορείτε να μου πείτε που θα βρω τον κύριο Χασάπογλου;” και μου λέει “αν σου πω, θα με παντρευτείς; Λέω ναι“.

Δύσκολες στιγμές είχαμε πολλές στο γάμο μας, αλλά θαυμάζαμε ο ένας τον άλλον. Είπαμε ότι ποτέ δεν θα πούμε τη λέξη “χωρίζουμε”, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι χωρίσαμε», έχει αποκαλύψει η ηθοποιός για τη σχέση τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved