Κόνι Μεταξά: Αποκάλυψε το κόστος του γαμήλιου ταξιδιού της στις Μαλδίβες (photos)
Showbiz

Κόνι Μεταξά: Αποκάλυψε το κόστος του γαμήλιου ταξιδιού της στις Μαλδίβες (photos)

Η Κόνι Μεταξά περνάει μοναδικές στιγμές με τον σύζυγό της, Μάριο Καπότση στις Μαλδίβες.

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης αυτές τις μέρες πραγματοποιούν τον μήνα του μέλιτος τους στις Μαλδίβες. Το νιόπαντρο ζευγάρι βρέθηκε στον «μαγικό» αυτό προορισμό και έχουν γεμίσει τα social media με φωτογραφίες και βίντεο από διάφορα τοπία και θάλασσες.

Η Κόνι Μεταξά θέλησε να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο της χρόνο κάνοντας ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και ήταν έτοιμη να απαντήσει σε όποια ερώτηση κι αν δεχόταν και αυτό έκανε.

Όπως ήταν φυσικό, αρκετοί διαδικτυακοί της φίλοι είχαν την απορία για το κόστος του ταξιδιού της. Η τραγουδίστρια, με την σειρά της τους παρέπεμψε να ενημερωθούν για τα πακέτα των ταξιδιωτικών γραφείων, ενώ στη συνέχεια απάντησε με προσωπικό της σχόλιο.

«Όπως και σε ένα νησί στην Ελλάδα, υπάρχουν οι φθηνές και οι πιο τσιμπημένες τιμές, αλλά γενικά ότι πάρεις στις Μαλδίβες είναι value for money. Γιατί, ακόμα και να μην πας στο πιο ακριβό νησί, ακόμα κι αν δεν μένεις σε βίλα στο νερό, το εξωτικό τοπίο είναι παντού το ίδιο και η εξυπηρέτηση στα νησιά σε κάνει να νιώθεις πολύ premium τύπος», απάντησε η Κόνι Μεταξά.

Δείτε στην gallery την απάντησή της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved