Υβόννη Μπόσνιακ: Στη Μύκονο με την κόρη της - Οι απίθανες φώτο της με μπικίνι και η 7χρονη Ελένη
Showbiz

Υβόννη Μπόσνιακ: Στη Μύκονο με την κόρη της - Οι απίθανες φώτο της με μπικίνι και η 7χρονη Ελένη

Στη Μύκονο βρίσκονται ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ με την κόρη τους, Ελένη, αφού σήμερα, 28 Ιουλίου ο τραγουδιστής θα δώσει μία συναυλία στο νησί με τον Mohamed Ramadan!

Έτσι λοιπόν η Υβόννη βρήκε την ευκαιρία να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της.

Η σχεδιάστρια και πρώην μοντέλο απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και δημοσιεύει εντυπωσιακές φωτογραφίες της με μαγιό και μας ξάφνιασε με τη μοναδική φωτογραφία της 7χρονης κόρης της, Ελένη που χαδεύει ένα άλογο, αφού επισκέφτηκαν κάποια φάρμα στο Νησί των Ανέμων.

Στα 36 της χρόνια έχει κορμί "λαμπάδα" και όπως έχει αναφέρει και η ίδια: «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να στερούμαστε γεύσεις, γιατί τότε ίσως γυρίσει μπούμερανγκ». Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της είναι πως μέσα στην ημέρα τρώει μικρά γεύματα όσες φορές θέλει, έτσι ώστε να έχει την αίσθηση κορεσμού, αποφεύγονται τις αδικαιολόγητες λιγούρες.

«Το μεσημεριανό είναι το πιο πλούσιο γεύμα της ημέρας και με έχει σώσει το γεγονός ότι αποφεύγω τα γλυκά. Όταν κάνω αποτοξίνωση, τρώω κυρίως πράσινες σαλάτες, χυμούς και θα πίνω πολύ νερό», έχει πει.

«Δεν μπορώ να πω όχι στην πραλίνα φουντουκιού, όσο και σε ένα λαχταριστό μπέργκερ, αν και ξέρω ότι δεν είναι και πολύ υγιεινό μου αρέσει πολύ», εξηγεί.

Δείτε τις νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες της με μπικίνι αλλά και τη μοναδική φώτο με την 7χρονη κόρη της, Ελένη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved