Τούνη – Αλεξάνδρου: Ο διαφορετικός και πιο γλυκός Δεκαπενταύγουστος περιμένοντας το μωρό τους
Showbiz

Τούνη – Αλεξάνδρου: Ο διαφορετικός και πιο γλυκός Δεκαπενταύγουστος περιμένοντας το μωρό τους

Τον πιο όμορφο και διαφορετικό Δεκαπενταύγουστο της ζωής τους περνούν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αφού σε λίγους μήνες περιμένουν την έλευση του πρώτου τους μωρού.

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να υποδεχτεί το μωρό του με την Ιωάννα να ζει μια εμπειρία μοναδική και τον Δημήτρη να προετοιμάζεται διαβάζοντας βιβλία σχετικά με την πατρότητα.

Σίγουρα ο φετινός Δεκαπενταύγουστος δεν βρίσκει το ζευγάρι να ξενυχτά με φίλους σε κάποιο μπαράκι νησιού, ούτε καν σε προορισμό απαγορευτικό για εγκυούλες.

Η Ιωάννα Τούνη όπως έχει αποκαλύψει δεν έχει εύκολη εγκυμοσύνη καθώς ταλαιπωρείται από ζαλάδες και λιποθυμίες.

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη… αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Ζηλεύω…», έχει πει. Είναι γεγονός πάντως πως η Ιωάννα πριν αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της, είχε εξομολογηθεί πως η κατάσταση της υγείας της δεν ήταν και τόσο καλή. Προφανώς περνά όλα εκείνα που φέρνει μια εγκυμοσύνη στον οργανισμό. Το φετινό καλοκαίρι τους βρίσκει σε εντελώς άλλο mood λόγω της εγκυμοσύνης με το ζευγάρι να ζει μια νέα καθημερινότητα κάνοντας όνειρα για το μέλλον.

Την ίδια ώρα ένα σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη έχει φουντώσει τις φήμες περί κρυφού γάμου.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη σχολίασε με emojis γαμπρού και νύφης στην ανάρτηση που είχε κάνει μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και οι followers της έσπευσαν να ρωτήσουν αν το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης

Μια μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram συνοδευόμενη από μια γλυκιά φωτογραφία της μέλλουσας μανούλας, αποκάλυψαν το ευτυχές γεγονός.

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα! Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ ❤️ Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!». Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ! Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω...Ανυπομονώ! Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…», έγραψε η influencer.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved