Μαίρη Μηλιαρέση: «Δε μπορώ να χτυπήσω επαγγελματικές πόρτες, γιατί όταν το έκανα, δεν άνοιξαν»
Showbiz

Μαίρη Μηλιαρέση: «Δε μπορώ να χτυπήσω επαγγελματικές πόρτες, γιατί όταν το έκανα, δεν άνοιξαν»

Η Μαίρη Μηλιαρέση υπήρξε μία επιτυχημένη παρουσιάστρια μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να αφοσιωθεί στην κόρη της.

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για το πώς τα έβγαλε πέρα όταν συνάντησε οικονομικές δυσκολίες, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στη Φάρμα.

Οικονομικά πώς τα βγάλατε πέρα, μετά από τα εμπόδια που συναντήσατε;

Πάντα κάνω διάφορες δουλειές. Δεν τη φοβάμαι τη δουλειά. Εργάζομαι από μικρό παιδάκι. Δεν έγινα ξαφνικά φίρμα. Δεν μου ήρθαν όλα εύκολα. Ωστόσο, κάνω πάρα πολλά πράγματα, μπορώ να επιβιώσω.

Αλλά για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ ότι στην τηλεόραση θα μπορούσα να κάνω ακόμα πάρα πολλά πράγματα. Είμαι πολύ νέα για να μπορέσω να προσφέρω. Να σκεφτείς ότι ξεκίνησα μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, απλά δεν έκανα το πρωινό απέναντί της στο MEGA που μου είχαν προτείνει και διάλεξα να μείνω με το παιδί.

Έχω δοκιμαστεί σχεδόν στα πάντα και έχω αποδείξει ότι μπορώ να τα φέρω εις πέρας. Δεν μπορώ να πάω να χτυπήσω επαγγελματικές πόρτες ωστόσο, γιατί όταν το έκανα, οι πόρτες δεν άνοιξαν. Αν μου γίνει όμως κάποια πρόταση, θα δεχτώ με χαρά.

-Γιατί αποφασίσατε να μπείτε στη «Φάρμα»;

Αποφάσισα να μπω στη «Φάρμα» γιατί ήμασταν σε καραντίνα, γιατί το παιδί μου έχει μεγαλώσει και δεν ασχολούμαι συνέχεια μαζί της πια και γιατί θεωρούσα ότι αυτό το παιχνίδι έχει μια αξιοπρέπεια, ενώ παράλληλα αγαπώ και τον τρόπο ζωής που έχει επαφή με τη φύση.

Είμαι γεννημένη για να τα βγάζω πέρα σε τέτοιες συνθήκες. Ωστόσο έπεσα στην περίπτωση όπου ήταν ένα τηλεοπτικό προϊόν, ενώ εγώ δεν το είχα πάρει έτσι, με αποτέλεσμα να μην συμμετέχω στις ίντριγκες, στα κουτσομπολιά κλπ. Όλη μέρα έκανα πράγματα και δουλειές τα οποία δεν παίχτηκαν ποτέ.

Έτσι κάποια στιγμή με έπιασαν τα ψυχολογικά, τα μαμαδίστικά μου και έβγαλα τον εαυτό μου στον τάκο, για να σώσω ένα κοριτσάκι, το οποίο τελικά το μετάνιωσα. Θα ήθελα να είχα μείνει παραπάνω. Έφυγα γιατί δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστική.

-Θα το ξανά κάνατε;

Σίγουρα δεν θα το ξανά έκανα με τα ίδια δεδομένα. Ωστόσο αν κάποιος μου έλεγε ότι θα μπω και θα είναι όπως το έχω στο μυαλό μου, δηλαδή δουλειές, δημιουργία, επαφή με τη φύση και τα ζώα, φυσικά θα ξανά πήγαινα γιατί δεν πρόλαβα να το χαρώ.

Με πίκρανε πολύ όλο αυτό. Κυρίως η αδικία από εμένα προς τον εαυτό μου. Δεν μου φέρθηκα καλά. Έβαλα πάλι πάνω από εμένα τους άλλους.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved