Μαίρη Μηλιαρέση: «Όταν έχεις περάσει από σχέσεις που δεν εξελίχτηκαν καλά λες "καλύτερα μόνη μου"»
Showbiz

Μαίρη Μηλιαρέση: «Όταν έχεις περάσει από σχέσεις που δεν εξελίχτηκαν καλά λες "καλύτερα μόνη μου"»

Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε για την κόρη της και για το πόσο δύσκολο ήταν να την μεγαλώσει μόνη της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε επίσης τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή της και αν σκέφτηκε να ξαναπαντρευτεί.

-Μεγαλώσατε μόνη σας την κόρη σας. Πόσο δύσκολο ήταν αυτό;

Ήταν χαρά μου. Δεν μπορούσα να αποχωριστώ τη μικρή. Δεν είχα την ψυχική δύναμη. Ήθελα όλα μέρα να την έχω αγκαλιά. Το να την αποχωριστώ, θα μου ήταν πιο δύσκολο.

-Το διαζύγιο σας στοίχισε;

Δεν μπορούσε να μην γίνει δυστυχώς. Δεν είναι καθόλου ευχάριστη εμπειρία ένα διαζύγιο ειδικά όταν υπάρχει ένα παιδί, αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Νιώθω ενοχές και τύψεις που το πέρασε όλο αυτό το παιδί, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Δεν μπορούσαμε να συμβιώσουμε, οπότε θα ήταν χειρότερο.

-Ο έρωτας τι ρόλο έχει παίξει στη ζωή σας και τι ρόλο παίζει σε αυτή τη φάση της ζωής σας;

Έχω ερωτευτεί πολύ, κεραυνοβόλα. Έτσι κεραυνοβόλα όπως ερωτεύτηκα, έτσι έγινε κι ο γάμος κι έτσι κεραυνοβόλα έγινε και ο χωρισμός. Έχω αγαπήσει και αγαπηθεί πολύ. Δεν έχω απωθημένα.

Τα τελευταία χρόνια έχω επιλέξει να είμαι μόνη μου, γιατί κάνω τόσα πολλά πράγματα, που δεν έχω αφήσει χρόνο για κάποια σχέση. Αν είναι να έρθει βέβαια, είναι ευπρόσδεκτη.

Είμαι πολύ ήρεμή ωστόσο και δεν είναι κάτι που αποζητώ σε αυτή τη φάση. Όταν έχεις περάσει από σχέσεις που δεν εξελίχτηκαν καλά, έρχεται η ώρα που λες καλύτερα μόνη μου.

-Σκεφτήκατε να ξανά παντρευτείτε;

Δεν σκέφτηκα ποτέ να βάλω άλλον άντρα στο σπίτι μου, όσο είχα το παιδί μου κοντά μου. Δεν γνώριζε η μικρή τις σχέσεις μου. Δεν ήθελα να νιώσει ανασφάλεια. Δεν ξέρω αν έκανα το σωστό, αλλά έτσι ένιωθα.

Όταν πια μεγάλωσε το παιδί και είχα μια σχέση όπου ήμασταν όλοι μαζί, με την κόρη μου και την δική του, εκεί πια το ήθελε κι εκείνη. Εκεί τόλμησα να της το πω και να την βάλω μέσα σε αυτό, αλλά το μετάνιωσα καθώς η σχέση δεν κράτησε. Θα έπρεπε να την είχα κρατήσει μακριά από αυτό, καθώς όταν ήρθε ο χωρισμός, το παιδί ένιωσε απώλεια.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved