Γιώργος Ματαράγκας: «Το επάγγελμα του ηθοποιού δεν έχει ημερομηνία λήξης»
Showbiz

Γιώργος Ματαράγκας: «Το επάγγελμα του ηθοποιού δεν έχει ημερομηνία λήξης»

Ο Γιώργος Ματαράγκας είναι ο μακροβιότερος ηθοποιός της ελληνικής τηλεόρασης.

O ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για το αν το επάγγελμα του ηθοποιού έχει ημερομηνία λήξης και για το αν θεωρεί το θέατρο δεύτερο σπίτι του.

Δουλεύετε αδιάκοπα χειμώνα καλοκαίρι. Θεωρείτε το θέατρο δεύτερο σπίτι σας;

Νομίζω ότι το θέατρο είναι το πρώτο μου σπίτι. Εκεί μέσα λειτουργώ και ζω. Στο σπίτι μου πάω κοιμάμαι και ξανά γυρνάω θέατρο.

-Το επάγγελμα του ηθοποιού έχει ημερομηνία λήξης;

Το επάγγελμα του ηθοποιού δεν έχει ημερομηνία λήξης. Όσο το μυαλό είναι καλά και μπορείς να θυμάσαι τα λόγια και να κινείσαι, είσαι πάνω στο θέατρο. Οι περισσότεροι ηθοποιοί «φεύγουν» πάνω στη σκηνή. Σε κάθε ηλικία υπάρχουν ρόλοι που μπορείς να παίξεις.

-Είστε ο μακροβιότερος ηθοποιός στις καθημερινές σειρές του Νίκου Φώσκολου. Παίζατε 15 συνεχόμενα έτη. Νιώθετε υπερήφανος που το καταφέρατε αυτό;

Νιώθω πάρα πολύ καλά, γιατί είναι κάτι μοναδικό. Όλοι οι συνάδελφοι θα παίξουν για ένα δύο χρόνια και σταματούν. Το να είσαι καθημερινά για 15 χρόνια μπροστά στην κάμερα και να σε βλέπει όλος ο κόσμος, είναι πολύ μεγάλη ιστορία. Δεν υπάρχει άλλος που να έχει κάνει αυτό που έκανα σε καμία σειρά.

Το βλέπω και στον κόσμο αυτό. Μου συμπεριφέρονται λες και ήμουν χτες στην τηλεόραση. Είναι πολύ ωραίο αυτό και το χαίρομαι. Και παλαιότερα που γινόταν χαμός, πάλι το απολάμβανα. Πότε δεν γύρισα να πω σε κάποιον άσε με δεν έχω όρεξη ή χρόνο. Υπάρχουν συνάδελφοι που επειδή γίνονται φίρμες δεν μιλούν, αποφεύγουν κλπ. Αυτούς δεν θα τους αγαπήσει ο κόσμος όσο και να τους βλέπουν τηλεοπτικά.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved