Γιώργος Ματαράγκας: «Έχω δώσει πράγματα σε πολύ κόσμο και έχω εισπράξει μεγάλη αχαριστία»
Showbiz

Γιώργος Ματαράγκας: «Έχω δώσει πράγματα σε πολύ κόσμο και έχω εισπράξει μεγάλη αχαριστία»

Ο Γιώργος Ματαράγκας μίλησε για την απώλεια της μητέρας του όταν ήταν δεκαεπτά ετών.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στον γιο του που είναι όλη η ζωή του, αλλά και σε όσα τον πληγώνουν και φοβάται.

-Στην τρυφερή ηλικία των δεκαεπτά χάσατε τη μητέρα σας. Ξεπερνιέται ποτέ αυτή η απώλεια;

Όταν δεν έχεις τη μητέρα, δεν υπάρχει σπίτι. Δεν υπάρχει οικογένεια. Είναι τραγικό. Παύεις να είσαι παιδί. Δεν έχεις κάποιον να σε φροντίσει, να σου μαγειρέψει, να σου σιδερώσει… Δεν έχεις τη μητρική αγάπη. Δεν ξεπερνιέται, αλλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό.

-Έχετε έναν υπέροχο γιο. Ποια είναι η πιο δυνατή ανάμνηση που έχετε μέχρι σήμερα μαζί του;

Ο γιος μου είναι η ζωή μου όλη. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Ασχολούμαι συνέχεια μαζί του. Μιλάμε ασταμάτητα. Είναι 18 ετών και αναμένουμε να δούμε πού έχει περάσει, καθώς έδωσε πανελλήνιες και πήγε πολύ καλά. Βέβαια το πιο σημαντικό, το πιο σπουδαίο, είναι ότι είναι καλό παιδί.

-Δυσκολευτήκατε για να τον αποκτήσετε. Σας έχει δημιουργήσει μια παραπάνω ευαισθησία αυτό;

Δεν είμαι υπερπροστατευτικός με την κακή έννοια. Απλά ασχολήθηκα πάρα πολύ. Να του μεταδώσω ό,τι μπορώ. Να γίνει ένα καλό παιδί με αξίες. Πιστεύω πάντως και νωρίτερα να τον είχα κάνει, πάλι τα ίδια θα έκανα.

-Ποιο είναι το βασικότερο μειονέκτημά σας;

Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς μειονέκτημα, αλλά προσπαθώ τα πάντα να τα περνάω με ηρεμία και χαλαρότητα ενώ κάποιες στιγμές θα έπρεπε να βάζω και τις φωνές.

-Τι φοβάστε;

Θέλω να είμαι καλά για να είμαι κοντά στο παιδί μου, αλλά και γιατί θεωρώ ότι έχω πολλά να δώσω ακόμα. Μόνο η υγεία με νοιάζει. Ωστόσο δεν με αγχώνει, πιστεύω θα φτάσω μέχρι τα εκατό.

-Τι σας πληγώνει;

Η αχαριστία με πληγώνει πάρα πολύ. Έχω δώσει πράγματα σε πολύ κόσμο και έχω εισπράξει μεγάλη αχαριστία. Κάνεις πράγματα για κάποιον κι όχι μόνο δεν σου λέει ευχαριστώ, αλλά σου κάνει και άσχημα πράγμα. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για εμένα.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved