Ερωτικός Δεκαπενταύγουστος για Βανδή - Μπισμπίκη! Έτσι θα περάσουν την ονομαστική της εορτή
Showbiz

Ερωτικός Δεκαπενταύγουστος για Βανδή - Μπισμπίκη! Έτσι θα περάσουν την ονομαστική της εορτή

Το πιο ερωτικό καλοκαίρι της ζωής τους περνούν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Το ζευγάρι διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο αφού τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ηθοποιός οργώνουν όλη την Ελλάδα με τις συναυλίες και τις παραστάσεις, αντίστοιχα.

Παρόλα αυτά όπως κατά καιρούς «μαρτυρούν» οι φωτογραφίες τους στα social media, πάντα θα βρεθεί τρόπος να συναντηθούν σε κοινή τοποθεσία.

Η Δέσποινα Βανδή γιορτάζει την ονομαστική της εορτή και σίγουρα ο φετινός Δεκαπενταύγουστος είναι για το ζευγάρι μια μέρα που θα την περάσουν μαζί με τη Δέσποινα να γιορτάζει το όνομά της έχοντας στην αγκαλιά της, τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη!

Από την στιγμή που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, ζουν τον έρωτά τους ανενόχλητοι και κυκλοφορούν συνεχώς μαζί, ενώ παράλληλα τα κοινά τους στιγμιότυπα στο Instagram είναι πολυάριθμα.

«Η λάμψη της Δέσποινας δεν με τρόμαξε, είναι ένα λαμπερό πλάσμα, αλλά δεν με τρόμαξε, ίσα – ίσα, με μαγνήτισε η λάμψη της. Στην αρχή με ζόρισε η δημοσιότητα της σχέσης μου με τη Δέσποινα και με αυτά που γράφτηκαν ή ειπωθήκαν σε κάποιες εκπομπές, που ήταν ανοησίες και ψέματα. Δημοσιογράφοι στην τηλεόραση ξεπέρασαν τα όρια και έγιναν σχεδόν χυδαίοι» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Πρόσφατα το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στην πανέμορφη Κρήτη και πολύ πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, όπου η ηθοποιός έπρεπε να ταξιδέψει με την παράσταση "Αντιγόνη" που έχει ξεκινήσει περιοδεία σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Δες κοινές τους φωτογραφίες στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved