Χρύσπα: «Μιλάω πάντα ανοιχτά, αλλά δεν μου αρέσει να προκαλώ»
Showbiz

Χρύσπα: «Μιλάω πάντα ανοιχτά, αλλά δεν μου αρέσει να προκαλώ»

Για τη σχέση της με τα social media μίλησε η Χρύσπα.

Η τραγουδίστρια ανέφερε επίσης τι της αρέσει να κάνει στην καθημερινότητα της και ποιο είναι το μήνυμα της για το φετινό καλοκαίρι.

Ποια είναι η σχέση σου με τα social media; Θα έλεγες τη δική σου γνώμη για κάτι ή θα το απέφευγες λόγω αρνητικών σχόλιων που θα μπορούσαν να υπάρξουν;

Μιλάω πάντα ανοιχτά, αλλά δεν μου αρέσει να προκαλώ. Επίσης χρησιμοποιώ αυτά τα μέσα για να προωθήσω τη δουλειά μου κυρίως. Οπότε ας πούμε ότι μέσα από την καθημερινή μου επαφή συστήνω στους ακόλουθους εμένα, αλλά και κάθε τι καινούργιο που ετοιμάζω!

Τι σου αρέσει να κάνεις στη καθημερινότητα σου, τι σε γεμίζει χαρά και ενέργεια;

Μια απλή βόλτα με το ποδήλατο, με τα πόδια, με φίλους, κάπου κοντά στη θάλασσα που τόσο αγαπώ! Με ηρεμεί ο ήχος της! Επίσης, μου αρέσει πολύ να μαζευόμαστε με φίλους να τους μαγειρεύω και να παίζουμε επιτραπέζια ή να βλέπουμε ταινίες!

Ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να περάσεις στον κόσμο το φετινό καλοκαίρι;

Για πρώτη φορά θα κυκλοφορήσω τραγούδια των οποίων τη μουσική αλλά και τον στίχο θα υπογράφω η ίδια! Οπότε όλο το καλοκαίρι μου θα είμαι ανάμεσα στα ταξίδια για την περιοδεία μου και το στούντιο. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και να θυμάστε ότι γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι όταν ακούμε την καρδιά μας και όχι τον εγωισμό!

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved