Τουμασάτου: «Περίμενα την κωμωδία πώς και πώς γιατί τον τελευταίο καιρό έχω κάνει πολλά δράματα»
Showbiz

Τουμασάτου: «Περίμενα την κωμωδία πώς και πώς γιατί τον τελευταίο καιρό έχω κάνει πολλά δράματα»

Η Μαριάννα Τουμασάτου τη νέα τηλεοπτική χρονιά θα πρωταγωνιστήσει στη κωμωδία του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος».

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη σειρά αλλά και για τη συνεργασία της με τον Κρατερό Κατσούλη.

Tηλεοπτικά θα σας δούμε στη νέα κωμωδία του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος».

Την περίμενα την κωμωδία πώς και πώς γιατί τον τελευταίο καιρό έχω κάνει πολλά δράματα.

Θα συνεργάζεστε ξανά με τον Κρατερό Κατσούλη. Και με την Ελένη Ουζουνίδου. Με τον Κρατερό έχουμε δουλέψει ξανά σε κωμωδία, ενώ με την Ελένη ήμασταν μαζί το χειμώνα στο «Μόλις χθες» και λέγαμε όλη την ώρα τότε θα βρεθούμε σε μια κωμωδία.

Και μόλις διαπιστώσαμε ότι θα είμαστε και οι δυο στη δουλειά αυτή, το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να πάρει η μία την άλλη τηλέφωνο και να πούμε: «Είδες; Γίνονται τελικά τα πράγματα άμα το θέλεις πολύ!».

Να πούμε και λίγα λόγια για τη σειρά;

Είναι μια κωμωδία ευφάνταστη. Χαίρομαι τ ου θα ξαναβρεθώ με συναδέλφους, αλλά και με τον σκηνοθέτη Βασίλη Μυριανθόπουλο, με τον οποίο έχουμε πολλά χρόνια που κατά περιόδους συνεργαζόμαστε.

Μου αρέσει να συνεργάζομαι με τον ΑΝΤ1 και το έχω , αποδείξει τα τελευταία χρόνια. Είναι ευτυχία να δουλεύεις με ανθρώπους με τους οποίους δεν χρειάζεται να πεις και πολλά. Γίνονται όλα από μόνα τους.

Είναι όντως λίγο σαν να γυρνάω σπίτι μου. Υποδύομαι μια πλούσια μητέρα, η οποία είχε σπουδάσει στο παρελθόν, αλλά τα έχει αφήσει όλα για την οικογένειά της και με την ανατροπή που συμβαίνει θα γίνουν πολλά.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved