Κορομηλά: Οι throwback φωτογραφίες και το μήνυμά της: «Το τότε δεν έχει να ζηλέψει κάτι από το τώρα»
Showbiz

Κορομηλά: Οι throwback φωτογραφίες και το μήνυμά της: «Το τότε δεν έχει να ζηλέψει κάτι από το τώρα»

Η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν, με την ίδια να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με ιδιαίτερο styling, τονίζοντας ότι τα συγκεκριμένα εξώφυλλα είναι διαχρονικές δημιουργίες.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα, μιας και η πορεία της στον χώρο των media είναι πολύ μεγάλη και η καριέρα της τεράστια!

Η Ρούλα Κορομηλά είναι πολύ ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες τόσο από την καθημερινότητά της, όσο και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, που είναι πολυάριθμες. Αυτήν την φορά, η παρουσιάστρια, μας έκανε την έκπληξη και δεν δίστασε να ποστάρει μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν, με την ίδια να ποζάρει σε αρκετά νεαρή ηλικία, για τα εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών της εποχής. Η όμορφη παρουσιάστρια, με το συγκεκριμένο της ποστ, θέλησε να τονίσει το πόσο σημαντική, αλλά και διαχρονική μπορεί να είναι η δημιουργία πολλές φορές και μάλιστα, με αυτό το έναυσμα, μετέφερε ένα δικό της μήνυμα!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της: "Το τότε δεν έχει να ζηλέψει τπτ από το τώρα νομίζω σε επίπεδο δημιουργίας και αισθητικής… Διαχρονικές δουλειές αξιων επαγγελματιών..."

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved