Ελένη Μενεγάκη: To summer item που δεν έχει αποχωριστεί στιγμή στις διακοπές της!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: To summer item που δεν έχει αποχωριστεί στιγμή στις διακοπές της!

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει εδώ και κάμποσες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη, στον επίγειο παράδεισό της που δεν είναι άλλος από το νησί της Άνδρου.

Αυτό που περισσότερο από όλα είχε ανάγκη η Ελένη ξεκινώντας τις διακοπές της ήταν η ηρεμία και η ξεκούραση της μακριά από όλα.

Έτσι και κάνει λοιπόν και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες στο Instagram της παρά μόνο ελάχιστες, αρκετές όμως από την άλλη ώστε να δούμε ποιο είναι summer item που δεν έχει αποχωριστεί στιγμή στις διακοπές της! Όπως παρατηρήσαμε σε αυτές τις ελάχιστες φωτογραφίες από τις διακοπές της, αυτό που δεν λείπει είναι το… καπέλο της!

Η Ελένη αγαπάει τα καπέλα και πώς όχι, αφού δίνουν στιλ και είναι ένα αξεσουάρ ικανό να απογειώσει την εμφάνιση στην παραλία. Όπως είδαμε στις φωτογραφίες της, προτιμά τα μεγάλα, είτε ψάθινα είτε υφασμάτινα σε ωραία έντονα χρώματα ενώ έχει φορέσει και καπέλο τύπο jockey!

Δες τις φωτογραφίες της

Ας μην ξεχνάμε βέβαια πως το καπέλο το καλοκαίρι δεν είναι απλά ένα αξεσουάρ αλλά πολύ σημαντικό στην προστασία μας από τον ήλιο και η Ελένη το γνωρίζει καλά.

Ποια είναι τα δικά της μυστικά για λαμπερή και γεμάτη υγεία επιδερμίδα;

Όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί η αρχή της είναι ο πολύ καλός και βαθύς καθαρισμός. Η Ελένη που χρόνια κάνει τηλεόραση και το δέρμα της εκτίθεται στα φώτα, γνωρίζει πως μετά από το βαρύ μακιγιάζ που απαιτούν οι κάμερες, πρέπει να γίνει ένας σωστός καθαρισμός.

Παράλληλα στην όμορφη παρουσιάστρια είναι γνωστό πως αρέσει να φροντίζει την επιδερμίδα της, κάνοντας τις σωστές επιλογές σε brands ομορφιάς που της χαρίζουν λάμψη με αποτέλεσμα η νεανική φρεσκάδα να την ακολουθεί πιστά.

Στα πιο «φυσικά» μυστικά τώρα, ο ύπνος αλλά και το πολύ νερό, είναι δυο μαγικά πραγματάκια που χαρίζουν στο δέρμα την όψη που κάθε γυναίκα επιθυμεί.
Τέλος, η ίδια έχει δηλώσει πως καταλαλώντας βιολογικά προϊόντα, σε συνδυασμό φυσικά με τις κρέμες της, τη βοηθούν ώστε το δέρμα να παραμένει σφριγηλό και νεανικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved