Η Γη της Ελιάς: Γενέθλια για τον Κούλλη Νικολάου στα γυρίσματα! Η τούρτα – έκπληξη από τον γιο του
Showbiz

Η Γη της Ελιάς: Γενέθλια για τον Κούλλη Νικολάου στα γυρίσματα! Η τούρτα – έκπληξη από τον γιο του

Τα γυρίσματα της σειράς για τη δεύτερη σεζόν της σειράς «Η Γη της Ελιάς», έχουν ήδη ξεκινήσει και σήμερα, γιόρτασαν στο πλατό τα γενέθλια του Κούλλη Νικολάου.

Στο βίντεο που ανέβασε ο Ανδρέας Γεωργίου, είδαμε τον γιο του ηθοποιού να εισβάλλει στο τηλεοπτικό σπίτι του μπαμπά του κρατώντας στα χέρια μια απίθανη τούρτα!

Ήταν κάτι το οποίο ο Κούλλης Νικολάου, όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο που δεν γνώριζε και μόλις αντίκρισε τον γιο του με την τούρτα χαμογέλασε μένοντας έκπληκτος! Παράλληλα οι συμπρωταγωνιστές τους δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και να τραγουδούν το γενέθλιο τραγούδι!

Δες το βίντεο

https://www.instagram.com/p/CgmtnTPDEh3

Ο Κούλλης Νικολάου είναι παντρεμένος με την Κλαίρη εδώ και 15 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά την Ελένη - που μοιάζει πολύ στον ηθοποιό - και τον μικρό, Νεκτάριο. Μάλιστα, την Ελένη την είδαμε στις 8 Λέξεις να υποδύεται την Μυρτώ Γιαβάση, ένα κοριτσάκι που ήταν σε ίδρυμα.

Αναφορικά με τις εξελίξεις της σειράς, ο ίδιος είχε δώσει ένα πολύ δυνατό spoiler:

«Σεναριακά η δεύτερη σεζόν πάει να φουντώσει, ανατροπές, εξελίξεις και καινούριες ιστορίες. Περί αυτού και ο Δημοσθένης. Θα πω ότι έχω δύο παιδιά που δεν τα έχει δει κανείς. Ειδικά το κορίτσι θα το δούμε. Φεύγει από τον Πειραιά όπου το έχουμε εγκαταλείψει με τον αδελφό της. Έρχεται στη Μάνη. Το ζήτημα είναι τι θα συμβεί όταν έρθει και πώς θα είναι»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved