Μαυρικίου-Ζήση: Κρατούν στα χέρια τους την άδεια γάμου τους! Όλες οι λεπτομέρειες για το μυστήριο!
Showbiz

Μαυρικίου-Ζήση: Κρατούν στα χέρια τους την άδεια γάμου τους! Όλες οι λεπτομέρειες για το μυστήριο!

Κάθε λόγο να χαίρονται έχουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αφού σε λιγότερο από ένα μήνα θα ενώσουν για πάντα τις ζωές τους και επισήμως ενώπιον Θεού και ανθρώπων με τον θρησκευτικό γάμο τους. 

Μάλιστα πήραν χθες (29/7) στα χέρια τους την άδεια του γάμου τους από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού μιας και το μυστήριο θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του γαμπρού, την Κύπρο.

«Ο κύβος ερρίφθη...!!» Μόλις πήραμε στα χέρια μας την άδεια του γάμου μας από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού! Την Κυριακή 28 Αυγούστου η ένωση μας στον Ιερό Ναό Απ.Ανδρέα Λεμεσού! Σας περιμένουμε να βιώσετε μαζί μας το μυστήριο» έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου περιχαρής ο ίδιος μαζί με την Ιλάειρα κρατούν στα χέρια τους το εν λόγω έγγραφο.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε κάνει τον αρραβώνα του στις 19 Φεβρουαρίου στον Άγιο Κωνσταντίνο, ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης. Το ευτυχισμένο ζευγάρι είχε στήσει τότε ένα απίθανο γλέντι παρουσία 300 και πλέον καλεσμένων. Όπως έχει υποσχεθεί όμως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο γάμος τους θα έχει πάνω από 3000 καλεσμένους και θα γίνει με όλες τις τιμές και τη δόξα που τους αρμόζει.

«Είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ μία γυναίκα και έχω αυτή τη διάθεση να κάνω οικογένεια. Έκανα την πρόταση στην αλλαγή του χρόνου. Ήμασταν στον κουμπάρο μας, τον Γιώργο Τσούκαλη, τον ιδιωτικό ερευνητή. Εγώ τραγουδούσα και καλά χάλασε το μικρόφωνο, άνοιξα το μικρόφωνο και είχε το μονόπετρο. Το κορίτσι αυτό είναι μαθήτριά μου, ήρθε για να σπουδάσει και ερωτευτήκαμε» είχε αποκαλύψει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τη γνωριμία του με την Ιλάειρα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved