Χριστίνα Μπόμπα: Παρέδωσε... μαθήματα για άψογη εμφάνιση σε γάμο! Το αέρινο φόρεμα και το γλέντι!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Παρέδωσε... μαθήματα για άψογη εμφάνιση σε γάμο! Το αέρινο φόρεμα και το γλέντι!

Ταξίδι-αστραπή έκανε η Χριστίνα Μπόμπα από τη Μύκονο στην Αθήνα προκειμένου να παρευρεθεί στον γάμο ενός φιλικού της ζευγαριού που αμέσως μετά βάφτιζε και το παιδί του. 

Η όμορφη influencer δεν ήταν φυσικά μόνη αλλά συνοδευόταν από τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη. Μόνο τα δίδυμα παρέμειναν στη Μύκονο, φυσικά σε καλά χέρια προκειμένου η μαμά και ο μπαμπάς να φέρουν σε πέρας αυτή την κοινωνική υποχρέωση.

Η Χριστίνα Μπόμπα για χάρη αυτής της εμφάνισης, άλλαξε και λουκ στα μαλλιά, αποκτώντας ξανθές ανταύγειες οι οποίες ομολογουμένως της πηγαίνουν πολύ.

Όσο για το τι ακριβώς επέλεξε να φορέσει, πραγματικά εντυπωσίασε με την επιλογή της σε ένα μουσταρδί αέρινο φόρεμα που φέρει την υπογραφή γνωστού οίκου μόδας και της πήγαινε πολύ.

Το ζευγάρι βρέθηκε για λίγο στην Αθήνα προκειμένου να παρευρεθεί στον γάμο των πολύ καλών του φίλων Μιχάλη και Γεωργίας οι οποίοι μετά τον γάμο τους βάφτισαν και το κοριτσάκι τους, τη Δάφνη.

Εννοείται πως η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ξεχώρισαν ανάμεσα στους καλεσμένους όπως και η Πέγκυ Ζήνα που αργότερα ανέλαβε να διασκεδάσει τους εκλεκτούς καλεσμένους του νεόνυμφου ζευγαριού.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από την υπέροχη βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved