Κατερίνα Παπουτσάκη: Ποζάρει με εντυπωσιακό φούξια μαγιό και μας δείχνει το νέο της τατουάζ!
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ποζάρει με εντυπωσιακό φούξια μαγιό και μας δείχνει το νέο της τατουάζ!

Μπορεί η Κατερίνα Παπουτσάκη να είναι μαμά δύο υπέροχων αγοριών όμως αυτό δεν την κάνει λιγότερο θελκτική...

Αυτές τις μέρες η όμορφη ηθοποιός βρίσκεται στα πάτρια εδάφη της και συγκεκριμένα στη Σητεία της Κρήτης.

Έχοντας απολαύσει ήδη από τις αρχές Ιουνίου πολλές βουτιές σε μοναδικές παραλίες ακόμα και στο Αγκίστρι, η Κατερίνα Παπουτσάκη δείχνει να «ρουφάει» κάθε στιγμή του φετινού καλοκαιριού και να απολαμβάνει την ξεκούραση και την ηρεμία μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα, όλο και πιο συχνά τώρα τελευταία, ανεβάζει φωτογραφίες της με μαγιό κερδίζοντας φυσικά τα πιο κολακευτικά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Προσφάτως έκανε ακόμα μία ανάρτηση με μαγιό, αυτή τη φορά με ένα εντυπωσιακό φούξια μπικίνι που ομολογουμένως της πηγαίνει πολύ.

Σχεδόν... χορεύοντας με τον άνεμο που φυσούσε εκείνη τη στιγμή του φωτογραφικού κλικ, η Κατερίνα Παπουτσάκη έδειξε για ακόμη μία φορά να απολαμβάνει τις στιγμές της στη θάλασσα παρέα με φίλους και φυσικά την οικογένειά της.

Σε μία άλλη ανάρτησή της, η ηθοποιός μας παρουσίασε και το ολοκαίνουργιο τατουάζ που έκανε στη μέσα μεριά του μηρού της. Πρόκειται για μία αχιβάδα που δεν γνωρίζουμε βέβαια τι μπορεί να σημαίνει για την ίδια, όμως σίγουρα της αρέσεις πολύ.

Δείτε το τατουάζ στις παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved