Super Κική: Η «πληρωμένη» απάντηση σε follower που της έγραψε «με το καλό το μωρό» (photos)
Showbiz

Super Κική: Η «πληρωμένη» απάντηση σε follower που της έγραψε «με το καλό το μωρό» (photos)

H Super Κική προσπαθεί να επιστρέψει και πάλι στην καθημερινότητά της, λίγες μέρες μετά τις δυσκολίες που βίωσε.

H Super Κική τις τελευταίες μέρες περνάει δύσκολες στιγμές, αφού έχασε το μωρό που περίμενε και το αποκάλυψε η ίδια με ένα μήνυμά της στο instagram.

Η γνωστή influencer τότε είχε ζητήσει από τους διαδικτυακούς της φίλους να μην ξαναναφερθούν σε αυτό το θέμα μέχρι η ίδια να είναι έτοιμη να το συζητήσει και να μιλήσει γενικότερα γι' αυτό. Η Super Κική, η οποία λατρεύει την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους δεν θα μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό εκτός από τους ανθρώπους που την αγαπούν και την κάνουν να νιώθει όμορφα.

Με το νέο της βίντεο καλημέρισε τους followers της και έδειχνε να είναι σε καλή διάθεση, βρίσκοντας πάλι τα πατήματά της. Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, έκανε μία δημοσίευσε, στην οποία αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους, ένα μήνυμα που δέχθηκε από έναν follower της και έγραφε:«Καλησπέρα με το καλό το μωρό σου».

Η Super Κική δεν μπόρεσε να μην απαντήσει με το δικό της γνωστό χιούμορ, αποδεικνύοντας πως ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ξέρει να συνεχίζει να χαμογελά.

«Καλησπέρα Χαράλαμπε σε ευχαριστώ! Τώρα όπου να ναι γεννάω», του απάντησε η influencer.

Δείτε στην gallery την ανάρτηση που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved