Κριθαριώτης – Δαρίβα: Με τούρτα υπερπαραγωγή γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια η κόρη τους
Showbiz

Κριθαριώτης – Δαρίβα: Με τούρτα υπερπαραγωγή γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια η κόρη τους

Ο Νίκος Κριθαριώτης και η Ναστάζια Δαρίβα σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι.

Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά και το ευχάριστο γεγονός αποκάλυψε ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς στο instagram του την Παρασκευή, 30 Ιουλίου ποστάροντας φωτογραφία με το νεογέννητο και γράφοντας: «Τι ευλογία Θεούλη μου».

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για τον ζευγάρι, καθώς η μονάκριβη κόρη τους έχει τα πρώτα της γενέθλια, ενώ έχουν αποκτήσει και ένα αγοράκι μαζί, τον Δημήτρη.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και η σύζυγός του ετοίμασαν την πιο όμορφη έκπληξη για την κορούλα τους, με την Ναστάσια Δαρίβα να μοιράζεται φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η τρυφερή μανούλα απαθανάτισε την κορούλα της τη στιγμή που έσβηνε το κεράκι της, έχοντας στο πλευρό της τον αδερφό της. Όπως θα δείτε, η τούρτα ήταν εντυπωσιακή, καθώς ήταν τριώροφη.

«Χρόνια πολλά μικρή μου πριγκίπισσα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Ναστάζια Δαρίβα.


Το ζευγάρι ήταν μαζί ήδη τέσσερα χρόνια σε σχέση όταν προέκυψε η ξαφνική εγκυμοσύνη της ξανθιάς καλλονής, που ουσιαστικά υπήρξε και το έναυσµα για να πάρουν σηµαντικές αποφάσεις για το κοινό τους µέλλον.

Το δεύτερο παιδί τους λοιπόν ήρθε στη ζωή τους και τους γέμισε χαρά, αφού μεγάλωσε ακόμα περισσότερο η οικογένειά τους. Το ζευγάρι έχει ήδη δεχτεί τις ευχές όλων των δικών του ανθρώπων και ειδικά της Σήλιας Κριθαριώτη, αδελφής του Νίκου Κριθαριώτη που ξέρει πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved